Sevgili AKP'li Kardeşler,

Başbakanınız kimseden korkmadığını göstermek için Diyarbakır'da konuşma yaptı. Onun güvenliğini sağlamak için geçici görevli giden 8 kardeşimiz şehit oldu. Başbakanın görevi meydan okumak değil ölümleri bitirmektir. Başbakanınız cüppeli diye tanınan ve her gün dine hakaret eden adamı dergâhında ziyaret etti. Başbakanın asla yapmaması gereken şeydi devlet adına bu yalancıya şeref verdi. Her gün patlamalarla sarsılan ülkemizi "çözüm süreci" denen ihanetle patlayıcı deposu haline getirilmesine sebep olan eski Başbakanınız, yeni Cumhurbaşkanınız ve geleceğin Başkan adayı "Asrın Lideri" kendini kabul ettirebilmek için ABD'lerde dolaşıyor.

Sizin hiç babanız, nişanlınız, oğlunuz, kardeşiniz, kuzeniniz, kendi canınız öldü mü? Ölmüşse bilirsiniz hamasi nutuklar ölenin yerini asla doldurmaz, şehit olsa bile! Tunceli'de "kıyım yapan TÜRK ORDUSU ve TÜRK DEVLETİ" adına özür dileyen "Asrın Lideri" benim Şehit bildiğim dedemi katliamcı olarak ilan ederken üç çocukla dul kalan anneannemin acılarını hiç hissedebildi mi? Rabia’ya döktüğü gözyaşları acaba Şehit Dedeme nasıl ulaştı.

Gaflet içindesiniz. Gözünüz dindarlık ve inşaatla kapatıldı, rantla zenginleştirildiniz ama ülkeniz bölünmenin eşiğinde farkında mısınız?

Din sınıfı öne çıkarıldı, mahalle arasında dört saat eğitim yapan Kuran Kursu öğretmenine 3000 tl verilirken üniversite mezunu güvenlikçi, sekreter haftada 45 saat çalışarak o da AKP'den torpili varsa asgari ücrete talim ediyor görmüyor musunuz?

Yazılacaklar çok ama yazdıklarımdan dolayı tehdit alıyorum, sevdiklerim yapma diyor, Komutan arkadaşlarımdan yapma uyarısı alıyorum yani korku toplumu haline getirildik anlayamıyor musunuz?

Diktatörlük en iyi rejimdir ama diktatöre göre. Eleştiri olmayan toplum geri toplumdur, gittikçe geriliyoruz görmüyor musunuz? Toplum olarak araları gittikçe açılan parçalara ayrıldık farkında mısınız?

Yol yaptı, istediğimiz doktora gidiyoruz, her yerden ilaç alıyoruz, bakım parası alıyoruz....vs demeyin artık ne olur!!!!!

Editör: TE Bilisim