AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  seçim ziyaretleri kapsamında 4 tane ilçe ziyaret etti. Günnar, vatandaşların AK Parti’ye yoğun sevgi seli gösterdiğini dile getirerek, “Milletimiz, istikrar, huzur ve ekonominin sağlıklı yürümesi için yeniden AK Parti diyor” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, yoğun seçim programlarını ara vermeden sürdürüyor. Günnar, bir günde 4 ilçede 6 farklı program yaparak rekordan rekora koşuyor. Günnar, güne Araklı ilçsine ziyaretle başladı. Ardından Arsin ve Ortahisar ilçesi ile seçim çalışmalarını sürdüren Günnar, akşam programları kapsamında ise, Akçabaat’ın Dürbinar ve Ortamahalle’yi ziyaret etti.

Günnar, Ortahisar İlçesinde Çömlekçi Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çömlekçi kentsel dönüşümü ile alakalı mahalle halkına bilgi veren Günnar, Çömlekçi’de şu ana kadar 70 Milyon TL kamulaştırma bedeli ödendiğini belirterek, “TOKİ ile birlikte birinci etabı 22 bin 405 metrekarelik alanda gerçekleştirilmekte olan Çömlekçi kentsel dönüşümünü için hak sahiplerine bugüne kadar 70 milyon TL ödeme yapıldı. 123 binadan 121'i ile anlaşma sağlandı. Bu binaların 35’i yıkıldı” dedi.

Günnar, seçim ziyaretlerinin genel değerlendirmesini yaparak, şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Türkiye’yi 13yılda adeta uçurdu. Şimdi de Abdulhamit’in hayalini gerçekleştiren bir cumhurbaşkanımız var. Denizin altından ikinci bir tüp geçit daha yapılıyor. AK Parti, kendisini dünya tarihinde önemli bir yere yazdırdı. AK Parti’nin haricinde dünyada demokrasi ile yönetilen ülkelerin hiçbirinde ard arda girdiği 9 seçimde oyunu artırarak çıkan başka bir siyasi hareket yoktur. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Sizlerle birlikte, hep birlikte görüntü, eylem, icraat olarak partimizi üstün başarılarla yeniden iktadara taşıyacağız inşallah. El birliği ile güçlü olmamız, burdan Ankara’ya güçlü gitmemiz lazım ki, Yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte bir tuğla koyalım. Milletimiz de zaten istikrardan yana olduğu için, partimizin ve genel başkanımızın dağ gibi arkasında duruyor. Şimdi de bir tane siyasi parti çıkmış, bilboardlara ‘Hatırlıyoruz’ diye ilan veriyor. Biz de hatırlıyoruz hatta hiç unutmuyoruz ama neyi? 15 yaşın altında ki çocukların camilere, Kuran Kurslarına gidemeyişlerini. Emeklilerimizin, maaş kuyruklarında can vermelerini. Hastanelerimizde ölülerin rehin kaldıklarını. Yıllardır vatandaşlarımızdan konur için toplanan paralara karşılık konut yapılmayışını. Bizim gibi halkımız da bunları hatırlıyor ve istikrardan yana kararını veriyor. Biz şimdiye kadar 9 tane seçime girdik. Şimdi de Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında 10. Seçimimize gireceğiz. İnancımız Allah’a güvenimiz milletizedir. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 FOTO GALERİ

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ÇÖMLEKÇİ (5) ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Editör: TE Bilisim