Doğa Ve Kültür Turizmi Bir Arada

Son Yıllarda Kapalı Otel Tatillerinden Vazgeçenlerin Tercihi Doğa Ve Kültürü İçerisinde Barındıran Karadeniz Turu Oluyor. Her Yıl Ortalama 20 Binden Fazla Ankaralı Karadeniz’e Seyahat Acentelerine Bağlı Olarak Gidiyor. 

Son Yıllarda Kapalı Otel Tatillerinden Vazgeçenlerin Tercihi Doğa Ve Kültürü İçerisinde Barındıran Karadeniz Turu Oluyor. Her Yıl Ortalama 20 Binden Fazla Ankaralı Karadeniz’e Seyahat Acentelerine Bağlı Olarak Gidiyor. 

58c34955-4193-4098-9e53-f34f466a5902.jpg

Ankara Merkezli Turizmci Ve Seyehat Acenteleri Derneği (TURSAD) Son Yıllarda İlgisini Giderek Artıran Karadeniz Turlarını Yerinde İncelemek Üzere Bir Gezi Düzenledi. Gazetemizin De Basın Davetlisi Olarak Katıldığı Gezide Başkentlilerin Özellikle Yaz Aylarında Tercih Etmek İstediği Rotalar Yerinde Görüldü. Gazetemize Konuşan TURSAD Başkanı Engin Şahin, “Karadeniz Turu, İçerisinde Barındırdığı Doğa Güzelliklerinin Yanı Sıra Pek Çok Farklı Kültüründe Gözlemlenmesini Sağlıyor. Bizde Başkentliler Daha İyi Bir Hizmet Vermek Yaklaşık 40’a Yakın Acente İle Bu Geziyi Düzenledik” Dedi

whatsapp-image-2019-05-11-at-10.24.18.jpeg

İnsanların Tatil Alışkanlıklarının Artık Kapalı Bir Otelden Ziyade Yeni Yerler Ve Yeni Kültürler Tanımaya Dönüştüğünü Belirten Şahin, “6 Milyonluk Nüfusuyla Ankara Turizm İçin Büyük Bir Kaynak. Dernek Olarak Bizim Amacımız Da Bu Talebi Hem Vatandaş Hem De Gidilen Turizm Bölgesi Açısından En Verimli Hale Getirmek. Artık İnsanlarımız Bir Kapalı Otelde Kapalı Şekilde Kalmaktan Ziyade Gezdiği Yerlerdeki Kültürü Deneyimlemeyi Seviyor. Toplu Şekilde Turlarla Da Gitse Bizzat Kendisi De Yön Vermeyi, Soru Sormayı, Araştırmayı Seviyor. Karadeniz Turu Son Yıllarda İlgisini Giderek Artırmakla Beraber Hem Doğa Güzelliği Hem De Farklı Kültürleri Tanıma Açısından Vatandaşlara Büyük İmkanlar Sunuyor. Özellikle Yaz Aylarında Serin Ve Temiz Hava Arayanlar İçin Vazgeçilmez Bir Tatil Rotası. 40’a Yakın Ankaralı Acente Görevlisi Arkadaşlarla En İyi Şekilde Yemek, Barınma Yeni Gezi Rotalar Ayarlamak Ve Müşterilerimize İyi Hizmet Sunmak İçin Geldik” Diye Konuştu. 

d0da4e01-94d1-4ef1-891b-9dce875fbb88-001.jpg

HER ADIMDA FARKLI BİR LEZZET TARİH VE KÜLTÜR BARINDIRIYOR

25 Yılı Aşkındır Ankaralıları Karadeniz’e Taşıyan Ayder Turizm Adına Konuşan Selami Haşimoğlu İse, “Karadeniz Turlarını 25 Yılı Aşkındır Gerçekleştiriyoruz. Karadeniz Öyle Bir Yer Ki Tarih, Doğa, Kültür, Lezzet Bunların Hepsini İçerisinde Barındırıyor. Bir Kez Tura Gidenler Mutlaka İkinciye Katılmayı Planlıyor. Turlar Genellikle Sinop Ya Da Samsun’dan Başlayarak Gürcistan Batum’a Kadar Devam Ediyor. Samsun’da Milli Mücadelenin Tarihini Deneyimlerken Rize’de Çayın Tarihini Görüyorsunuz. Trabzon Sürmende Bıçakları Öğrenirken Giresun’da Dünyanın En Kaliteli Fındıklarını Tatma İmkânı Bulunuyorsunuz. Ayder Yaylasında Doğanın Tadını Çıkarırken Tarihi Kilit Taşlarından Yapılan Köprülerden Geçebiliyorsunuz. Ya Da Samsun’da Çok Kimsenin Bilmediği Türkiye’nin İkinci Büyük Kanyonu Olan Şahinkaya Kanyonu’nda Tekneyle Tura Çıkabiliyorsunuz. Tabi Burada Önemli Olan Hangi Turları Seçtiğiniz. Bilindik Büyük Firmaların Ya Da Daha Önce Gitmişlerin Deneyiminden Faydalanarak Seçiminizi Yapmanız Önemli” Dedi.  

Erkal Erdoğan//habervaktimgazetilksayfa.com

80223-(1).jpg48477742-fc5d-4a52-b44f-64033131a895.jpgayder-turizm-logo-koksal.png

Editör: TE Bilisim