MİLLETİ KUMAR BATAĞINA SOKTULAR

Trabzon MHP Milletvekili adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Gülen Demir, Hasan Suiçmez, İlyas Eroğlu Arsin’de esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Ailelerin özelliklede gençlerin sayısal, şans topu, loto toto iddia ve at yarışı ile kumar batağına sürüklendiğini belirten Yavuz Aydın, “Milli ve manevi olarak çökertilen milletimiz Ak Partiye artık dur diyecektir” dedi.

DEVLET ELİYLE SOYDULAR!

MHP Trabzon Milletvekili adayları Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Gülen Demir, Hasan Suiçmez ve İlyas Eroğlu Arsin’de vatandaşlarla bir araya geldi. Arsin’de coşku ile karşılanan MHP’li adaylar ekonomik sosyal ve psikolojik olarak ezilen insanların artık belinin doğrulması gerektiğini vurgulayarak özellikle gençlerin ve çaresiz aile reislerinin devlet eliyle kumar batağına saplandığını belirtti. AK Parti’nin iktidara gelmesinden önce haftada bir toto ve loto oynandığını belirten Yavuz Aydın, geçim sıkıntısı ile boğuşan insanların ümidini artık hayallere bağladığını söyledi. Haftada bir oynatılan şans oyunları AK Parti eliyle bugün boğazına kadar kumar batağına sürüklendiğinin altını çizen Yavuz Aydın, “İnsanlar artık çaresizlik içinde geçim derdi ararken aldığı maaşını da şans oyunlarında harcar duruma geldi. Bir akşam süper loto diğer akşam şans topu, Salı on numara, Perşembe sayısal loto, haftanın her günü iddia; kimin döneminde ortaya çıktı.  Aile içi şiddet arttı boşanan aile sayıları evlenme oranını geçti. Aile bağları zayıfladı, Türk Milletinin şah damarı kesildi, toplum paramparça hale getirildi. Ekonomik ve sosyal olarak çöken toplumumuzda huzur bırakmadılar” dedi.

YÜZLERİ KIZARMIYOR!

g.jpg

Ak Partili vekillerin gerçekleri görmesi gerektiğini belirten Aydın, “Trabzon sokaklarında vatandaştan rekor oy bekleyen ve Trabzon’dan yüzde 80 oy alacağız diyen iktidar mensubu milletvekilleri önce toplumu düşürdükleri duruma baksın. Anne babaya saygının kalmadığı, babanın evladına söz geçiremediği bir toplumda ekonomik olarak köleleştirilmesinin etkisini hala göremezden geliyorlar. Güçlü bir devletin yolu güçlü bir milletten geçer. Güçlü bir milletin kaynağı ise güçlü aile bağlarıdır. Boğazına kadar aileleri, gençleri kumara batırılan Ak Partili arkadaşlarımızın topluma açtıkları yaraların nasıl kapanacağından haberleri var mı? Milli ve manevi çöküşü oluşturan yanlış ekonomik ve sosyal politikaların toplumu düşürdüğü hali görmemek vebal altında kalmaktır. Siyasiler geçicidir ancak bu milletin kökü olan aileyi sarsarsanız milleti parçalarsınız. Bunu da ne yazık ki AK Partili siyasetçi arkadaşlarımız 13 yıldır fark edemedi. 1 Kasım seçimlerinde ise ekonomik ve sosyal olarak yıpratılan milletimiz sandığa giderek Ak Partiye gereken dersi verecektir. Yüzü kızarmadan Trabzonludan yüzde 80 oy bekleyen milletvekilleri de bu milletten gereken cevabı alacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim