DEVA Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Belli Oldu!

Deva Partisi Kurucu Trabzon İl Başkanı Gökhan Onur : ‘’ Sayın Genel Başkanımız Ali Babacanın Takdirleriyle Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Olarak Atanan Sayın Yavuz Gedikli ’ye Yetki Belgesini Genel Merkezimiz Adına Sunduk’’ Dedi.

Deva Partisi Trabzon’da Teşkilatlanmasını Sürdürüyor. Deva Partisi’nin İl Yönetiminin Belli Olmasının Ardından Bugün De Akçaabat İlçe Başkanı Yavuz Gedikli Yetki Belgesini, İl Başkanı Gökhan Onur’un Elinden Aldı.  Gedikli ‘ye Yetki Belgesin Veren Onur, ‘’Bugün İtibariyle Akçaabat İlçe Yönetimimizi Akçaabat Kaymakamlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne Resmi Olarak Sunmuş Bulunmaktayız. Sayın Genel Başkanımızın Takdirleriyle Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Olarak Atanan Sayın Yavuz Gedikli ‘ye Ve Oluşan İlçe Yönetimi Akçaabat’ımıza, Trabzon’umuza Ve Ülkemize Hayırlı Olsun.

İlerleyen Günlerde Yeni İlçe Başkanlarımızı Ve Yönetimlerini İlçe Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne Verdikten Sonra Kamuoyuyla Paylaşacağız. ‘’ Dedi

İlçe Başkanı Gedikli İse, ‘’ 10.08.2020 Tarihinde Trabzon Kurucu Heyet Tarafından Akçaabat İlçesi Kurucu İlçe Başkanı Olarak Genel Merkezimize Önerildim Ve Akabinde Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın Takdirleriyle Akçaabat Kurucu İlçe Başkanı Olarak Atandım. Yaklaşık 45 gündür Akçaabat İlçemizde Yoğun Bir Şekilde Hemşerilerimizle Birlikte İlçemizin Ve Ülkemizin Geleceği İçin İstişare Ediyoruz. Hemşerilerimizin Partimize Olan İlgilerinin Üst Düzeyde Olduğunu Görmek Beni Ve Yönetimimizi Daha Da Heyecanlandırıyor. Bugün İtibariyle Oluşan Yönetimimizi Kurucu İl Başkanımız Sayın Gökhan Onur İle Birlikte Akçaabat Kaymakamlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne Sunduk, İlerleyen Günlerde Aramıza Katılacak Olan Yeni Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarımızı Kamuoyuyla Paylaşacağız.’’ Diye Konuştu.

Akçaabat İlçe Başkanı Yavuz Gedikli Kimdir?

Yavuz Gedikli 1978 Yılında Akçaabat Trabzon’da Doğmuştur. Akçaabat’ın Bozdoğan Köyüne Kayıtlı Olan Gedikli İlk Ve Orta Öğrenimini Akçaabat’ta Tamamlamıştır. 2005 Yılında İstanbul Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Mezun Olmuştur. Üretim Ve Kalite Kontrol Alanında Uzmanlığı Bulunan Gedikli, Sırasıyla Plastik Ve İnşaat Sektöründe Kalite Kontrol Müdürlüğü, Gıda Sektöründe Mağaza Geliştirme Müdür Yardımcısı, Konteyner Ve Çelik Yapı Sektöründe Üretim Müdürü Olarak Çalışmış, Hâlihazırda Gıda Sektöründe Faaliyette Bulunan Özel Bir Şirkette Çalışmaktadır. Evli Olan Gedikli 2 Çocuk Babasıdır.

b-524-018.jpg

 

 

Editör: TE Bilisim