Derya Uluğ’un Akçaabat Konseri İptal Edildi

Derya Uluğ Konseri Gelen Tepkiler Üzerine İptal Edildi.

Akçaabat İlçesinde Bu Yıl 29.'Su 18-20 Temmuz 2019 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek Olan Akçaabat Müzik Ve Halkoyunları Festivalinde Sahne Alması Beklenen Derya Uluğ'un Konseri Gelen Tepkiler Üzerine İptal Edildi.

Şarkıcı Sosyal Medya Hesabından 3 Temmuz İle İlgili Olarak Yayınladığı  "3 Temmuz Bir KUMPASTIR. Aynı Zamanda Diriliştir, Direniştir", "Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Yönetim Ve Oyuncularımız Olmak Üzere Tüm FENERBAHÇE CAMİASININ Hakkı Yenmiştir. UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ" Mesajları Nedeniyle Trabzonspor Taraftarları Tarafından Tepki Görmüştü.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Konu İle İlgili Olarak Kendisine Yöneltilen Soru Üzerine Konserin İptal Edileceğini Söyledi.

Başkan Ekim, “Konser Verecek Sanatçılardan Biri Talihsiz Açıklama Yapmış, Bende İyi Bir Trabzonspor Taraftarıyım. Konuyla Alakalı Gerekli Düzenleme Yapılacak. Sanata Saygımız Sonsuz Ama 3 Temmuz Süreci Bizim İçin Çok Önemlidir. Trabzonspor Şampiyonluğu Elinden Alınmıştır. Bu Konu Bizim İçin Hassas Bir Konudur. O Konser İptal Edildi Sanatçımızı Değiştireceğiz” Dedi.

TARAFTAR ONLARI İSTİYOR

Trabzonspor Taraftarları Sosyal Medyada Yayınladıkları Mesajlarda Konsere Trabzonsporluluğu İle Bilinen Seren Uzun Ve Rafet El Roman Gibi Sanatçıların Davet Edilmesi Gerektiğini Görüşünde Birleşti.

serenuzunz.jpgayder-turizm-logo-koksal-071-229.png

Editör: TE Bilisim