Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın ABD'ye Gidecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump'ın Daveti Üzerine ABD'ye Yapacağı Çalışma Ziyaretinde, Türkiye İle ABD Arasındaki İkili İlişkiler Tüm Veçheleriyle Ele Alınacak.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Daveti Üzerine Yarın ABD'ye Gidecek.

İletişim Başkanlığından Yapılan Açıklamaya Göre, Erdoğan, Trump'ın Daveti Üzerine 12-13 Kasım'da ABD'ye Çalışma Ziyaretinde Bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ziyaret Kapsamında ABD Başkanı Trump İle Bir Araya Gelecek Ve Birlikte Heyetler arası Görüşmelere Başkanlık Edecek.

Görüşmelerde, Türkiye İle ABD Arasındaki İkili İlişkiler Tüm Veçheleriyle Ele Alınacak. Temaslar Kapsamında, Suriye Başta Olmak Üzere, Bölgesel Ve Küresel Meselelerin İstişare Edilmesi, Ayrıca Terörizmin Her Türlüsüyle Mücadelede, Dayanışma, İş Birliği Ve Eşgüdümün Güçlendirilmesi İçin Atılabilecek Somut Adımlar Üzerinde Durulacak.

Temaslar Kapsamında, ABD Ticaret Odasının Ev Sahipliğinde Düzenlenecek Toplantıda İş İnsanlarına Hitapta Bulunacak Erdoğan'ın, Maryland Eyaletinde Bulunan Amerika Diyanet Merkezi'ni Ziyaret Ederek Türk Vatandaşları, Türk Kökenli Amerikalılar Ve Müslüman Toplumu Temsilcileriyle Bir Araya Gelmesi De Planlanıyor.

670x136-014.jpgitaly-009.jpg

Editör: TE Bilisim