Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özel Uçak "ATA" İle Saat 11.25'te Trabzon'a Geldi.

Erdoğan, Rize'ye Geçmek Üzere Geldiği Trabzon Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanlığına Ait Otobüsün Üzerinden Kendisini Ellerindeki Türk Bayraklarıyla Karşılayıp Sevgi Gösterisinde Bulunan Vatandaşlara Hitap Etti.

'Dünyada Modern Ülkeler Arasında Yerimizi Aldık'

Vatandaşların İlgi Ve Alakasının Kendilerinin Sorumluluğunu Artırdığını Vurgulayan Erdoğan, Şöyle Devam Etti:

"Bizler Yıllar Yılı Bir Şey Söyledik. Biz Bu Millete Efendi Olmaya Değil Hizmetkar Olmaya Geldik Dedik Ve Bu Hizmet Yolunda İnşallah Yorulmadan Devam Edeceğiz. Çünkü Bu Millet Yeniden Bir Tarih Yazıyor Ve Bu Tarihi Yazmaya Devam Edeceğiz. Dünyada Modern Ülkeler Arasında Yerimizi Aldık. G-20 Ülkeleri Arasındayız. Biz Bunlara Doymuyoruz. İnşallah İlk 10 İçerisinde De Yerimizi Alacağız. Bunu Sizlerle Birlikte Gerçekleştireceğiz. Onun İçin Heyecanınızdan Hiç Kaybetmeyeceksiniz. Onurumuzdan Asla Taviz Vermeyeceğiz. Bu Onur Bu Milletin Onurudur. Bundan Taviz Vermeye Kimsenin De Hakkı Yoktur."

'367 Aşılmazsa Bu İşin Sahibi Millete Gidilecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletvekili Dokunulmazlıklarına İlişkin Oylamaya Da Değinerek, "Şu Anda Bildiğiniz Gibi Bugün Dokunulmazlıklarla İlgili Parlamentoda Oylamalar Yapılıyor. Temenni Ediyorum Ki İnşallah Dokunulmazlıklarla İlgili Bu Oylama Hayırlısıyla Bugün Neticelenir Ve Böylece 367 Aşılmazsa 330 İle 367 Arasında Bir Neticeyle Çıkarsa O Zaman Nereye Gidilecek? Bu İşin Asıl Sahibi Olan Millete Gidilecek. Ben İnanıyorum Ki Benim Aziz Milletim Gereken Cevabı Sandıklarda Verecektir." Dedi.

"Geç Mihraba, Mihrapta Çalış"

Erdoğan, "Bizim Tek Devletimiz Var, Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bunun Dışında Devlet Asla. Neymiş O, Paralel Devlet. Ne Demek O? Ne İşin Var Senin Pensilvanya'da? Neymiş, Hocaymış. Hoca, Geç Mihraba, Mihrapta Çalış Ya. Orada Ne İşin Var?" İfadesini Kullandı.

'Onlar Kaçacak, Biz Kovalayacağız'

Erdoğan, Paralel Devlet Yapılanması Kapsamında Bazı Kişilerin Ülkeden Kaçtığını Dile Getirerek, "Türkiye'nin Dışında Değişik Yerlerde Dolaşıyorlar. Niye? Ne Demiştik, Hatırlıyor Musunuz, Trabzon'da, Burada Yaptığım Konuşmada, İnlerine Gireceğiz Demiştik, Hatırlıyor Musunuz? Kaçan Kaçıyor, Yakalananlar Da Cezaevinde Ama Hala Devam Ediyoruz. Daha Bitmedi. Daha Çok İşimiz Var, Bunu Da Söyleyeyim. Onlar Kaçacak, Biz Kovalayacağız. Niye? Bunlar Öyledir Ki Düşünebiliyor Musunuz, Bu Paralel Yapı Şu Anda Bölücü Terör Örgütüyle Omuz Omuza. Bakıyorsunuz Onlarla Omuz Omuza, Bakıyorsunuz CHP İle Omuz Omuza, Yani Nerede Tutturursa Oradan Gidiyor. Ama Biz İlahi Emrin Muktezası Nedir, 'Emrolunduğun Gibi Dosdoğru', Biz Öyle Gidiyoruz. Rabbim Bizi Bu Sıratı Müstakimden Ayırmasın" Diye Konuştu.

final.png

Editör: TE Bilisim