Muharrem İnce Trabzon'a Geldi, Şehit Evine Uğradı

Cumhuriyetçi Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bugün Trabzon'a Geldi.

Akşam Saatlerinde Trabzon'a Gelen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi Havalimanında Büyük Bir Kalabalık Karşıladı. Havalimanı Çıkışında Karşılamaya Kendisini Karşılamaya Gelenlere Hitap Etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Şöyle Konuştu: "Bu Ülkede, Hukukun Üstünlüğü, Evrensel Kurallar, Bağımsız Mahkemeler Bunları Kuracağız. AK Partili Kardeşlerimizde Hukuka Sığınacak, Adalete Sığınacak Onlarda Bizim Kardeşlerimiz, Hiç Fark Etmez. Sayın Erdoğan’da Mutlu Olacak Bu Türkiye Düzeninde. O Da Emekli Bir Cumhurbaşkanı Olarak O Da Mutlu Olacak. Gönül Rahatlığıyla Huzur İçinde Gelecek Rize’ye, Evinde Dinlenecek. O Da Dinlenecek. AK Partili Vatandaşlarım Da Bu Huzurdan Hoşlanacak. Herkesi Kucaklayacağız. Önce 81 Milyon Aynı Yöne Bakacak. Bunu Yaptığımızda Fransa Bizim Kutsal Kitabımıza Hakaret Edemeyecek. Güçlü Bir Türkiye Fransa’ya Haddini Bildirecek Kuran’a Hakaret Ettiği Zaman. Bunu Başarabiliriz. Bugün Trabzon’dayız. Yarın Rize’deyiz. Rize’den Ayrılıp Antalya’ya Gideceğiz. Türkiye’nin Dört Bir Tarafını Saracağız. Ülkeyi, Normalleştireceğiz. Bu Ülkeyi Barıştıracağız, Huzur Getireceğiz”   

Tüm CHP Teşkilatları Muharrem İnce'yi Karşılamak İçin Havalimanına Gelirken CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Trabzon İl Başkanı Güzde Uzun Ve Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik De İnce'ye Eşlik Etti.

Havalimanından Alkışlarla Ayrılan Muharrem İnce, Partililer Ve Milletvekili Pekşen İle Birlikte Şırnak'ta Şehit Düşen Polis Memuru Soner Yıldırım'ın Erdoğdu Mahallesinde Bulunan Baba Ocağını Ziyaret Etti. Şehit Yıldırım İçin Dualar Okunup Baş Sağlığı Dileklerinde Bulunduktan Sonra İnce Şehit Evinden Ayrıldı.

whatsapp_image_2018-05-10_at_19.48.58.jpeg670-561.gif123456---kopya-20180510204419.png

Editör: TE Bilisim