“BENİ BÖYLE SEV”İN GÜNÜ DEĞİŞTİ ZİRVEDE Kİ YERİ DEĞİŞMEDİ

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Böyle Sev” in 3 sezondur Pazartesi akşamları süren fırtınası yayın günü Cumartesi’ye geçmesine rağmen değişmedi.

Sosyal medya üzerinde oluşan fan kulüpleriyle ve üniversite gençliğinin en çok izlediği dizi olarak Pazartesi akşamlarına damga vuran “Beni Böyle Sev” fırtınası Cumartesi akşamları da aynı şekilde esmeye devam ediyor.

Beni Böyle Sev, yayınının 10. Dakikasında trend topik olan  #CumartesiBBSİzliyorum sloganıyla geçtiğimiz hafta cumartesi akşamı ile bugüne kadar sosyal medyada haftanın en çok konuşulan hashtag’ı olarak gündeme damga vurdu.

BSK Yapım tarafından TRT için hazırlanan başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran’ın paylaştıkları “Beni Böyle Sev” in yeni bölümleri geçtiğimiz hafta itibariyle kanalın yeni yayın prototipi nedeniyle Cumartesi akşamlarına alınmıştı.

Yapımcı Başak Bingüller “Seyircimizin yeni yayın günümüzü yadırgamadan kabullenmesi ve Pazartesi akşamları yakaladığımızı başarının Cumartesi’de devam etmesi bizi mutlu etti. Bu arada diziyle ilgili çıkarttığımızı ve dizi müziklerinden oluşan albümde müzik listelerinde en çok satanlar listesinde ilk üç sıraya yerleşerek başarımıza nişan oldu” dedi.

Dizinin sosyal medya hesapları üzerinde oluşan fanların diziyle ilgili, yaptıkları organizasyonlarda dikkat çekiyor, dizi setine yapılan toplu geziler, oyuncular le tanışma organizasyonları ve imza günleri de aksamadan devam ediyor.

BENİ BÖYLE SEV

74.BÖLÜM ÖZET

Yapım :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)Yönetmen : Levent Türkan,Senaryo : Hakan Haksun,Yayın Kanalı: TRT 1,Yayın Tarihi:15  Kasım Cumartesi 19.50

Oyuncular: Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)- Eda Ece (Zeyno),Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)- Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye),Can Sipahi (Tarık)- Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda),Eren Kurtel (Edip) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Onur Sermik (Ahmet) - Özge Özyalçın (Sevinç)    Ve  Güven Kıraç (Nail) – Selen Uçer (Eda) – Zafer Algöz (Menteş)

Ayşem ile Ömer, umulmadık bir habere rahatlarlar. Melda iş konusunda da atağa geçerek büyük firmalarla şirketi kurtaracak görüşmeler yapmıştır. Ömer çok keyiflidir ve bütün övgüyü Melda alır…

Boşanma planı bozulan Eda ve Nail ne yapacaklarını şaşırır. Menteş kandırılmanın acısını nasıl çıkaracağını düşünürken yolu sürpriz bir isimle kesişir.

Zeyno’nun kaçırılışı Tolga’yı perişan eder. Aylin ve Metin’le beraber onu kurtarmak üzere yola çıkar. Gerilimli bir macera başlar. Zeyno ise Sinan ve Tahir’in elinden nasıl kurtulacağının planını yapmaktadır.

Reyhan, Sevinç’in planladığı Sabri ile tanışma yemeğine gitmeye karar verir. Mazhar, Sabri’ye Reyhan hakkında olumsuz şeyler söylerken Reyhan, muhteşem bir giriş yapar. Gece Reyhan’ın Sevinç’i şok eden itiraflarıyla ve Mazhar’ın kıskançlıklarıyla gerilimli bir hal alır.

Mazhar ile Reyhan’ın düğün günü gelip çatar. Bu düğün herkesin hayatını geri dönülemez bir biçimde değiştirecektir.

0T4A0258

0T4A0312

0T4A0653

0T4A0902

0T4A0947

0T4A0955

0T4A1032

0T4A9712

0T4A9991

aylin tolga

SİNAN-ZEYNO

ZEYNO-SİNAN-TAHİR

Editör: TE Bilisim