Akçaabat Kavaklı Mahallesinde Hizmet Vermeye Başlayan Özel Clınart Hastanesi’nde Yaşanan Olumsuz Gelişmeler, Hastanede Çok Sayıda Doktor Ve Personelin Ayrılmasına Neden Oldu.

Edinilen Bilgilere Göre Özel Clınart Hastanesinde Görev Yapan Doktorlardan, Hastane Başhekimi, Hastane Genel Müdürü, Uzman Kadın Doğum Doktorları, Kardiyoloji Doktoru, Tüp Bebek Merkezi Doktorları hastanede yaşanan ekonomik krizden dolayı Üç Aydır Maaşlarını Alamadıklarını Belirterek Hastanedeki Görevlerinden İstifa Ederek Ayrıldılar.

Bunun Yanında Yine Hastanede Çalışan 100’e Yakın Personel, Hastanede Yaşanan Ekonomik Krizden Ötürü Süresiz Çıkışları Verildi.

İddialara Göre, Şuanda Özel Clınart Hastanesinde Görev Yapan Birçok Doktorunda Ekonomik Sıkıntıların Çözülmediği Takdirde Diğer Ayrılan Doktorlar Gibi İstifalarını Hastane Yetkililerine Vererek Hastaneden Ayrılacakları Yönünde.

10 Bin Metrekare Kapalı Alanı 75 Yatak Kapasiteli 16 Çocuk Yoğun Bakım 10 Yetişkin Yoğun Bakım Üniteleri Ve 3 Ameliyathanesi Ve Bölgenin En Büyük Tüp Bebek Merkezine Sahip Olan Özel Clınart Hastanesinde Yaşanan Olumsuz Gelişmeler Nasıl Sonuçlanacak, Merakla Bekleniyor.

 

Editör: TE Bilisim