Meteoroloji'den Son Dakika Gelen Uyarıya Göre, Orta Ve Doğu Karadeniz'de Çok Kuvvetli Yağış Bekleniyor. Yarın Saat 06.00'da Başlayacak Yağışların Perşembe 06.00'ya Kadar Etkili Olacağı Bildirildi.

Meteoroloji'den Yapılan Açıklamaya Göre, "Orta Ve Doğu Karadeniz'de 28.09.2016 Çarşamba Günü Görülecek Yağışların; Sabah Saatlerinden İtibaren Kuvvetli Kuzeyli Rüzgarlarla Birlikte Etkisini Artırarak Samsun'un Doğusu, Ordu, Giresun, Artvin'in İç Kesimleri İle Trabzon'un Batı Kesimlerinde Kuvvetli, Trabzon'un Doğu, Rize'nin İç Ve Artvin'in Kıyı Kesimlerinde Çok Kuvvetli Ve Şiddetli, Rize'nin Kıyı Kesimlerinde İse Şiddetli Ve Yer Yer Aşırı Olması Beklendiğinden Yaşanabilecek Olumsuzluklara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olunması Gerekmektedir" Denildi.

Yarın Saat 06.00'da Başlayacak Yağışların Perşembe 06.00'ya Kadar Etkili Olması Bekleniyor.

DOĞU KARADENİZ İÇİN FIRTINA UYARISI

Doğu Karadeniz'de Rüzgarın Yarın (Çarşamba) Öğle Saatlerinden İtibaren Kuvvetini Artırarak Batı Ve Kuzeybatı Yönlerden 6 İla 8 (50-75 Km/Sa) Kuvvetinde Fırtına Şeklinde Esmesi Beklenmektedir. Fırtınanın Yarın (Çarşamba) Akşam Saatlerinden Sonra Etkisini Kaybetmesi Tahmin Edilmektedir.

yesyeni-logo-final-401.png

Editör: TE Bilisim