Trabzon’un Sevilen Çocuk Doktoru Tuğba Bayraktar Aydın, Akçaabat Özel 7M Hastanesinde Hasta Kabulüne Başladı

Trabzon’un Genç Ve Başarılı Çocuk Hastalıkları Uzmanı. Dr. Tuğba Bayraktar Aydın, Trabzon Ve Çevresine Güçlü Hekim Kadrosu İle Hizmete Başlayan Özel 7M Hastanesi'nde Hasta Kabulüne Başladı.

Trabzon Karadeniz Medikal Park Hastanesinde Uzun Yıllar Görev Yapan Çocuk Hastalarına Başarılı Tedavilerle Hastaların Gönlünde Taht Kuran Çocuk Hastalıkları Uzm. Dr. Tuğba Bayraktar Aydın 1977 Yılında Trabzon’da Doğdu. İlk Orta Ve Lise Tahsilini Trabzon’da Tamamladı. 1993 Yılında Mezunu Olmaktan Gurur Duyduğu Trabzon Lisesinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni Kazanarak Tıp Eğitimine Başladı.2003 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Dalında Uzmanlık Eğitimine Başladı.2008 Yılında Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Oldu Ve Zorunlu Hizmetini Hakkâri Yüksekova Devlet Hastanesinde Tamamladıktan Sonra Sırası İle Ordu Medikalpark Hastanesi, Yıldızlı Güven Hastanesinde Çalıştıktan Sonra Rize Üniversitesi Tıp Fakültesinde Yardımcı Doçent Doktor Olarak Hizmet Etti. Sonrasında İse Karadeniz Medikal Park Hastanesinde Çalışan Doktor Tuğba Bayraktar Aydın Şimdi İse Akçaabat 7M Hastanesinde Çalışmaya Başladı.

174__100_ca26d09a-tugba-bayraktar-aydin-(1).png

Uzm. Dr. Tuğba Bayraktar Aydın, Görev Yaptığı Süre Zarfında Trabzon Ve Çevresindeki İlçelerdeki Bir Çok Çocuğa Başarılı Tedavileri İle Şifa Oldu. Çocuklar Tarafından Çok Sevilen Dr. Tuğba Bayraktar Aydın Bundan Sonraki Mesleki Hayatına İse Özel 7M Hastanesi’nde Sürdürecek.

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Öğr. Üyesi Tuğba Bayraktar Aydın Evli Olup İki Çocuk Annesidir.

Dr.Öğr. Üyesi Tuğba Bayraktar Aydın Özel 7M Hastanesinde Hafta İçi Her Gün 09: 00 -17:00 Cumartesi Günleri İse 09:00-13:30 Saatleri Arasında Hasta Kabulü Yapacaktır.

screenshot_20200226-173418.pngb-149.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim