Çin Süper Lig Takımlarından Beijing Guoan'ın Menajeri Ming Li, Milli Futbolcu Burak Yılmaz'ın Transferinde Trabzonspor'a Zorluk Çıkarmayacaklarını Söyledi..

32 Yaşındaki Futbolcunun Trabzonspor'a Transferiyle İlgili Antrenman Sonrası Çin Basınına Konuşan Li, Bordo-Mavili Ekipten Transfer Teklifi Aldıklarını Belirterek, "Hemen Geri Çevirdik. Sonrasında Burak Yılmaz İle Defalarca Görüştük. Kulüp Başkanımız Da Kendisiyle Bir Araya Geldi." İfadelerini Kullandı..

"ZORLUK ÇIKARMAYACAĞIZ"

Burak Yılmaz'ın Da Takımdan Ayrılmak İstemediğini Kaydeden Li, "Futbolcumuzun Zorlukları Atlatıp Guoan İçin Ter Dökmeye Devam Etmesini Umuyorduk. Burak, Türkiye'ye Dönmemesi Halinde Çocuğunun Velayet Hakkını Kaybedeceğini İletti. Mahkeme Türkiye'de Görülüyor, Bu Konuda Bizim Yapabileceğimiz Hiçbir Şey Yok." Değerlendirmesinde Bulundu.

Kulüp Olarak Burak Yılmaz'ın Geçirdiği Zor Süreci Anladıklarını Aktaran Li, "Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a Transferi Konusunda Zorluk Çıkarmayacağız. Durumu İki Gün İçerisinde Netleşecek. Teknik Ekip De Her Türlü İhtimale Karşı Hazır Durumda." Açıklamasını Yaptı..

Editör: TE Bilisim