Akçaabat’ta Aykut Azaklı Tarafından Kurulan “EFE ÇİÇEKÇİLİK” Adlı Çiçekçi Dükkânı, Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Karşısı Aşiyan Sokakta Hizmet Vermeye Başladı.

Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Karşısı Tarık Usta Köfte Salonu Yanı Aşiyan Sokakta Hizmet Vermeye Başlayan “EFE ÇİÇEKÇİLİK ”in Sahibi 26 Yıllık Çiçekçi Aykut Azaklı Müşterilerini Yeni Adresine Beklediğini Söyledi.

Aykut Azaklı Ayrıca ”Akçaabat’ta Çiçekçilik Sektörüne Yeni Bir Boyut Getireceklerini Söyleyerek, Çiçekçilik Sektörünü Sadece Satış Odaklı Değil Halkımızın Çiçek Ve Çiçek Yetiştiriciliği Konusunda Eğitilmesi İçin De Çalışacaklarını Ve Akçaabat’ta Çiçek Kültürünü Daha Da Yaygınlaştırabilmek İçin Mücadele Edeceklerini Söyledi.

Aykut Azaklı, Dükkânında Bulunan Çiçekleri Doğrudan Aracısız Seradan Taze Olarak Getirdiklerini Söyleyerek Bu Durum Müşterilere Hem Kaliteli Bir Ürün Sunulmasını Hem De Ürünün Müşteriye Daha Ucuza Mal Olmasını Sağlayacaktır Dedi.

Dükkânında Saksı Çiçeği, Yapay Çiçek, Kesme Çiçek Ve Diğer Çiçek Türlerinin De Bulunduğunu Söyleyen Aykut Azaklı, Çiçek Satışı Haricinde Buket, Çelenk, Aranjman Yapımı, Gelin Arabası Süslemesi, Organizasyonlar, Düğün Nişan, Nikâh Şekerleri, Hediyelik Eşya Gibi Hizmetlerinde Verileceğini Belirtti.

img_5904.jpgimg_5912.jpgimg_5913.jpgimg_5923.jpg

Editör: TE Bilisim