Cumhuriyet Halk Partisi’nin Trabzon Kökenli Milletvekili Akif Hamzaçebi, Partinin 2 Numaralı Koltuğuna, Genel Sekreterliğe Getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkandan Sonra En Önemli Makam Genel Sekreterliktir. Genel Sekreter Partinin Kilit Birimidir. İşte Bu Görev Akif Hamzaçebi’nin.

Akif Hamzaçebi, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Siyasete Atıldı. Vekilliği Süresince De Partinin En Önemli İsimlerinden Biri İdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun En Yakın İsmi İdi… Ki, Hala Öyle.

Hamzaçebi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olduğunu Açıkladıktan Sonra Mega Kentte Çalışmaya Başlamıştı. İstanbul’un İlçelerini Gezip Halkla Görüşüyordu. Kurultay’da Kılıçdaroğlu’nun Listesinden MKYK’ya Seçildi. Parti Kademelerinde Görev Almayacağı Beklenirken, Genel Sekreterliğe Getirildi.

Kılıçdaroğlu’nun Hamzaçebi’yi Genel Sekreterliğe Getirmesini Kimileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından Çekileceği Veya Aday Gösterilmeyeceği Şeklinde Yorumluyor.

Akif Hamzaçebi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığından Çekilmesi, Bize Göre Kendi İnisiyatifindedir. Genel Sekreter De Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olabilir. Kamuoyunda Sevilen Ve Sayılan Bir İsim Olan Akif Hamzaçebi, Her Göreve Layık Bir Siyasetçidir. Hamzaçebi’ye Yeni Görevinde Başarılar Diliyoruz.

Kuzey Ekspres

670-160.gif123456---kopya-20180214184256.png

Editör: TE Bilisim