CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, ülkenin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, " her kışın bir baharı vardır" mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda; ekonomik krize işaret etti.

Türkiye'nin 2021 yılını ekonomik krizle geride bıraktığını ifade eden Başkan Hacısalihoğlu, "Ülkemizde uzun zamandır süren ekonomik kriz 2021 yılında zirve yaptı. Rant ekonomisi vatandaşımızı daha da yoksullaştırdı. Tarımda gübre, mazot, zirai ilaç gibi girdi maliyetleri zirve yaptı. Yem fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle üreticinin sattığı et ve sütün fiyatının düşük kaldı. Yıl boyunca gıda fiyatları, gıda enflasyonu arttı. 4 bin 250 lira olarak açıklanan asgari ücret enflasyon karşısında eridi.

Ancak her kışın bir baharı vardır. Yeni başlangıçlar yeni umuttur. Yaşanan sorunları Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarın aşacağız. Tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyor, barış, huzur, sağlık, adalet temenni ediyorum" dedi.

c367dd3a-22e7-40dd-830a-f215252ea3ac-012.jpegkaravan3-029.png

Editör: TE Bilisim