CHP’li Hacısalihoğlu’ndan AKP’li Zorluoğlu’na “MIŞ” lı Gönderme

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon’da meydana gelen sel felaketi sonrası Sahil Yolu’nun kapanmasından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu eleştirdi. Başkan Hacısalihoğlu, “Futbol ve festivallerle şehir yönetilmez. ‘MIŞ’ gibi yapmayın alt ve üst yapı sorununu çözün” dedi.

Trabzon'da uzun süredir devam eden sağanak yağış nedeniyle Karadeniz Sahil yolu adeta dere olup aktı. Yağışa trafikte yakalanan vatandaşlar Sahil yolunda meydana gelen yoğunluktan dolayı zor anlar yaşadı. Sel Sahil yolu trafiğini adeta felç etti. Vatandaşlar araçlarında uzun süre mahsur kaldı.

c367dd3a-22e7-40dd-830a-f215252ea3ac-023.jpeg

Sağanak sonrası meydana gele sel felaketinin kentin alt yapı sorunundan kaynaklandığını belirten CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Büyükşehir belediye Başkanı Zorluoğlu’nu sert bir dille eleştirdi.

Belediye çalışmalarının yeterli olmadığını belirten Hacısalihoğlu, “ Kısa süreli yaz yağmuru sonrası felç olan sahil yolunun görüntüleri haber sitelerinde yerini aldı. Demek ki; futbol ve festivaller ile şehir yönetilmiyormuş.  Bazı hizmetleri ‘MIŞ’ gibi yapmaya gerek yok! Trabzon’un alt yapıdan üst yapıya birçok sorunu var. Bunu da son yağışta kentin merkezinde yakından hissettik. Trabzon Büyükşehir Belediyesinde sorunlarla karşı karşıyayız. Önlem mi?  işte o yok her şey günü birlik geçiştirilmeye çalışılıyor.” şeklinde konuştu.

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na seslenerek  “Yeni hafta hangi şenlikte ya da festivaldesiniz?” şeklinde ironi içeren bir soru yöneltti.

24367-005.jpg

Editör: TE Bilisim