CHP’li Hacısalihoğlu Marketlerdeki Zammı Yorumladı

“Erdoğan’a Ejder Meyveli Smoothıe, Halka İki Dilim Kaşar Peynir!”

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, zincir marketlerine gelen zamlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı hızla sürerken marketlerde de zam yağmuru devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde her sokak başında bulunan zincir marketlerden birinde 112 ürüne zam gelmişti. Şimdi de bir başka zincir market bulunan ürünlerin de etiketleri değişerek birçok ürüne zam geldi. Bir markette ise iki dilim kaşar peynirinin satışına ilişkin görüntüler ise ekonomideki durumu gözler önüne serdi.

c367dd3a-22e7-40dd-830a-f215252ea3ac-010.jpeg

“VATANDAŞ İKİ DİLİM KAŞARA MUHTAÇ EDİLDİ”

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da zincir marketlerdeki zam fırtınasına ve iki dilim kaşar peyniri satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP’li Hacısalihoğlu şunları söyledi:

“Bugün ucuz olarak görülen zincir marketlerde dahi gıda ürünlerinden hijyen ürünlerine fahiş fiyatlarda zamlar geldi. Elini neye atsanız ateş pahası. Çarşı-Pazar, market, süper market, bakkal… Artık hiçbir yer bir diğerinden daha ucuz değil. Biri diğerinden ucuz olsa dahi insanların alım gücü kalmadı. AKP iktidarının iş bilmez ekonomi politikaları, adaletsizlikleri, hukuk ve kanun tanımaz tavırları, siyasi ikballeri uğruna milletin yoksullaşmasına göz yummaları vatandaşı bu hale getirdi, ülkenin ise itibarını yerle yeksan etti. AKP’nin başındaki şahıs ejder meyveli smoothie ile beslenirken, avaneleri çifter çifter maaş alırken, şürekalar pudra şekerleri içinde yüzerken, vatandaşlar ise iki dilim kaşara muhtaç edildi.”

karavan2-028.png

Editör: TE Bilisim