CHP’li Bülbül’den AKP’li Savaş’a: “Tam Bir Akıl Tutulması Yaşıyor!”

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, AKP Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ın üretimle ilgili sarf ettiği sözlere ilişkin konuştu.

AKP Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, genişleme alanı çalışmaları devam eden Nazilli Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyarette bulundu. AKP’li Savaş ziyarette yaptığı açıklamada ise, “Nazilli Kaymakamı, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanı ve OSB Yönetimi, ilgili Oda Başkanları ve firma sahipleri ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik. OSB'lere verdiğimiz önemi her zaman ifade ediyoruz. Üreteceğiz, üretimi sanayi ile katma değere dönüştüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

suleyman-bulbul.jpeg

“OSB DOĞAL GAZ ALAMIYOR, HAFTANIN 3 GÜNÜ ELEKTRİKLER KESİLİYOR”

AKP Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş’ın sözlerine CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül’den tepki geldi. CHP’li Bülbül, elektrik kısıntısı nedeniyle Türkiye'deki tüm Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki fabrikaların 3 gün boyunca üretim yapamayacak olmasına dikkat çekerek şunları söyledi:

“OSB doğal gazı alamıyor, haftanın 3 günü elektrikleri kesiliyor. Üretim durmuş, sanayiciler isyanda KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş OSB'lere önem verdiklerini, verimli toplantılar yaptıklarını söylüyor. Bu tam bir akıl tutulması!”

“ŞAPKADAN TAVŞAN MI ÇIKARACAKSINIZ?”

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül sözlerinin devamında ise “Üreteceğiz, sanayi ile katma değere dönüştüreceğiz” derken OSB’lere doğal gazı sınırlayıp zam yapmadan, 3 gün elektrik vermeden nasıl yapacaksınız? Şapkadan tavşan mı çıkaracaksınız? Milletin aklıyla alay etmeyin! Sanayi tesislerini kapatarak mı üreteceksiniz? Yapmayın etmeyin!” diyerek isyanını dile getirdi.

karavan3-157.png

Editör: TE Bilisim