CHP Trabzon’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İmamoğlu Tepkisi

Trabzon CHP'den Erdoğan'a İmamoğlu Tepkisi Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Hakkında Söylediği Sözlere Yanıt Verdi.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Mitinginde CHP’nin İstanbul Adayı Trabzonlu Ekrem İmamoğlu İçin Kullandığı İfadelere Sert Yanıt Verdi. Uzun, Erdoğan’ “Trabzon’un Evladı İmamoğlu Ekrem TS Kaşkoluna Sarınıp Da Kupayı Altın Tepside Kimseye Sunmadı” Diyerek Cevap Verdi.

AK Parti’nin Trabzon Mitinginde Konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu İçin, ‘’Şimdi Bir Trabzonlu Arkadaşımız Oradan (İstanbul) Aday Olmuş, Trabzon’u İstismar Etmek İstiyor. Sen Trabzon’u İstismar Edemezsin. Benim Trabzonlu Hemşerilerim Sana Prim Vermez’’ İfadelerini Kullanmıştı.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun Bu Sözlere Tepki Gösterdi.  Uzun Yaptığı Açıklamada, ''Cumhurbaşkanı Diyor Ki Trabzonlu Birisi Çıkmış İstanbul’da Trabzonluları İstismar Ediyor. Yoksa Siz Yıllardır Rizelileri İstismar Mı Ediyordunuz? Özü Sözü Bir Trabzon’un Evladı İmamoğlu Ekrem TS Kaşkoluna Sarınıp Da Kupayı Altın Tepside Kimseye Sunmadı. 65 Bin Üniversite Öğrencisinin Barındığı Bu Kenti Kocaman Bir Köye Dönüştürmedi. Üretime Yönelik Bir Tek Çiviyi Çakmayıp Da Hastaya Müşteri Gözü İle Bakılan Şehir Hastaneleri Ucubesini Vaat Etmedi. Of’ta Hastanenin İnşaatının Temelde Nasıl Kaldığını Bile Bile Üstelik Halkın Gözüne Bakarak “Of’a Şu Kadar Yatak Kapasiteli Hastane Yaptık” Demedi. Hayrat İçin Daha Alt Yapısı Bile Hazır Olmayan “Doğalgazı Bağladık” Demedi Vs Vs Vs. İmamoğlu Yapıyorum Derse Yapar.  Yapamayacağı Şeylerin Sözünü De Vermez. Konu İle İlgili Kaynak Bakınız Beylikdüzü'' Dedi.

a-033.gif

 

 

 

Editör: TE Bilisim