Ömer Hacısalihoğlu Görevi Devraldı

CHP Trabzon İl Başkanı Olan Ömer Hacısalihoğlu Görevi Devraldı.

Geçtiğimiz Hafta Yapılan CHP Trabzon İl Başkanlığı Kongresinde Delegelerin Büyük Çoğunluğunun Oyunu Alarak İl Başkanı Seçilen Ömer Hacısalihoğlu Bugün Düzenlenen Devir Teslim Töreni İle Eski İl Başkanı Güzide Uzun’dan Görevi Devraldı.

Ömer Hacısalioğlu, İl Binasında Gerçekleşen Devir Teslim Töreninde Açıklamalarda Bulunarak, “Öncelikle Demokratik Bir Olgunlukla Ve Örnek Alınacak Heyecanla Kongremizi Tamamlayan Tüm Örgütümüze Teşekkürlerimi Borç Bilirim. Bu Heyecan Ve Olgunluk Trabzon’umuz Da Başarının Anahtarı Olacaktır.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinde Kongrelerin Birlik Beraberlik Ve Şölen Havasında Geçtiğini Söyleyen Hacısalioğlu “Kongremizde Örgütümüzle Beraber Heyecanımıza Ortak Olan Milletvekillerimize, PM Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza; Kol Kola Seçim Heyecanı Yaşadığım Yol Arkadaşlarım Sayın Güzide Uzun Ve Sayın İbrahim Akbulut’a Ve Tüm Trabzonlulara Teşekkür Ederim. Ve Ayrıca; Kongremizin Gerçekleşebilmesi İçin Çalışan Emekçi Kardeşlerime, Kongremizin Heyecanını Tüm Türkiye’ye Ulaştırmaya Çalışan Ulusal Ve Yerel Basın Emekçisi Kardeşlerime Ayrıca Teşekkürü Borç Bilirim.” İfadelerini Kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisinin Kongrelerinde Kazananın Yada Kaybedenin Olmadığını, CHP Çatısı Altında Büyük Bir Aile Olduklarını Dile Getiren Hacısalioğlu, Trabzonlulara İse Şöyle Seslendi;

"Değerli Trabzonlular;

Trabzon’umuz Ülkemizin En Önemli Kalesidir. Maalesef Ak Parti İktidarlarında Trabzon Şehrimiz Gereken Önemi Alamamış, Seçim Vaatleri İle Oyalanmıştır. İşsizlik Şehrimizin Belini Bükerken, Liyakatsizlik Ve İş Bilmezlik Kentimizin Sorunlarına Sorun Katmıştır. Hizmet Anlayışı Rant Anlayışına Dönüşmüş, Kapılar Trabzonluların Adeta Yüzlerine Kapanmıştır.

Trabzonlular Bu Makûs Talihi Kabul Etmiyor, Etmeyecek.

İşte Biz Bunun İçin Kadınlarımızla, Gençlerimizle, Örgütümüzle Halkın İktidarı İçin Trabzon’da Seferberlik İlan Ediyoruz.

Ve BAŞARACAĞIZ."

20200228_143230.jpg20200228_143308.jpgdsc_0211-001.jpgdsc_0214.jpgdsc_0254.jpgdsc_0260-002.jpgdsc_0274-002.jpgdsc_0291-001.jpgdsc_0320-002.jpgdsc_0324.jpgdsc_0354-001.jpgdsc_0367.jpgb-156.jpg

Editör: TE Bilisim