Ebediyen Kalbimizdesiniz

Şehitlerimizi minnetle anan CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Bu topraklarda güvenle yaşamamız için eşine az rastlanır bir kahramanlıkla canlarını feda eden Çanakkale Şehitlerimizi ve büyük bir kararlılıkla terör odaklarıyla mücadele ederken toprağa düşen fedakar evlatlarımızı ebediyen kalbimizde taşıyacağız” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) örgütü 81 ilde aynı saatte şehitleri andı. CHP Trabzon İl Örgütü, ilçe örgütleri ve partililer Trabzon Atatürk Alanı Meydan Park’ta toplanarak bu vatanı bize yurt yapan aziz şehitlerimizi andılar. CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Hava Olcayto ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir, Atatürk Heykeli önünde çelenk sundular. Şehitlerimiz için saygı duruşunda ve İstiklal Marşı okunduktan sonra şehitlerimizi yad eden CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Bağımsız, özgür ve demokratik bir Türkiye’nin temellerini atan uzun yürüyüşün en önemli duraklarından biri olan Çanakkale Deniz Savaşı’nın 103. yıldönümünde, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz” dedi.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM BİLİNCİYLE SELAMLIYORUZ

Başkan Uzun sözlerine şu ifadelerle devam etti; “Bu topraklarda güvenle yaşamamız için eşine az rastlanır bir kahramanlıkla canlarını feda eden Çanakkale Şehitlerimizi ve büyük bir kararlılıkla terör odaklarıyla mücadele ederken toprağa düşen fedakar evlatlarımızı ebediyen kalbimizde taşıyacağız. Ocaklarına düşen ateşi ‘vatan sağ olsun’ diyerek kucaklayan şehit yakınlarımıza, büyük zaferin yıldönümü nedeniyle bir kez daha tüm milletim adına şükranlarımı sunarken, toprağın bağrına emanet ettiğimiz şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Tüm şehit yakınlarımızı, şehitlerimizin bize bıraktığı ‘Ya İstiklal ya Ölüm’ bilinciyle selamlıyoruz” dedi.

20180318_110521.jpgimg_1384.jpgimg_1393.jpgdsc_0036-001.jpgdsc_0078.jpgimg_1389.jpgdsc_0026.jpgdsc_0065.jpg670-272.gif123456---kopya-20180318140851.png

 

Editör: TE Bilisim