CHP Heyetinden Mustafa Bak’a Hayırlı Olsun Ziyareti!

Akçaabat İlçesinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Olarak Görev Yapan Kasap Sokak Karadeniz Sürücü Kursu Binasında Yeni Ofisine Taşınan Mustafa Bak’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

CHP Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı Yaşar Bayır Başta Olmak Üzere, CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Özbayrak, Tuncay Demirci İle Birlikte Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Bak’ı Yeni Ofisinde Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular.

Ziyaretçileri Yeni Ofisinde Mustafa Bak Karşıladı.

Ziyarette Bir Açıklama Yapan CHP Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Demirci:

‘‘Demokrasilerde Katılımcı Ve Paylaşımcı Yönetimin En Önemlisi Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleği Ülkemiz İçin Önemli Bir Meslektir. Bu Mesleğin Üyesi Muhasebeci Mali Müşavirler Önemli Hizmetler Sunmaktadırlar. Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinin Çok Yoğun İşleri, Çok Önemli Mesleki Sorunları Olduğunu Biliyorum. Mustafa Bak’ı Mesleğe Yapmış Olduğu Çalışmalar İçin Kendisini Kutluyor Yeni Ofisinde Başarılı Çalışmalar Diliyorum.”

20190806_162242.jpg

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Bak:

‘‘CHP Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı Yaşar Bayır Başta Olmak Üzere CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri Tuncay Demirci Ve Mehmet Özbayrak’ın Ziyaretinden Çok Mutlu Oldum. Sivil Toplum Örgütleri Demokrasinin Vazgeçilmez Bir Unsuru Olması Nedeniyle Göstermiş Olduğunuz İlgi Ve Alaka Çok Önemlidir. Biz Mali Müşavirler Kamusal Bir Sorumluluk İle Meslek İcra Etmekteyiz. Mesleğimizi İcra Ederken De Hem Devletimizin Menfaatlerini Hem de Mükelleflerin Haklarını Gözeterek Ülkemiz Ekonomisine Katkı Sunmaktayız. Mesleğimizi Geliştirmek, Meslek Mensuplarımızın Çıkarlarını Korumak, Sürekli Değişen Mevzuatlara Göre Bilgi Paylaşımında Bulunmak Amacıyla Her Kesime Eşit Anlayışla Hizmet Etmekteyiz. Mesleki Sorunlarımız, Mesleki İş Yoğunluğumuz Konusunda Görüşlerini Paylaşan Değerli CHP Akçaabat İlçe Heyetine Nazik Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkür Ediyorum.’’ Dedi.

ayder-turizm-logo-koksal-071-345.png

Editör: TE Bilisim