CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan "Sağlık; Temel, İnsani Ve Anayasal Bir Haktır" İfadesini Kullanarak 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı.

CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan Açıklamasının Devamında; "Bu Hakkı Sağlayan Sağlık Çalışanları Da Doktoru, Hemşiresi, Çalışanı Ve Hastasıyla Bir Bütünün Ayrılmaz Parçalarıdır. İnsanların Sağlıklı Ve Mutlu Bir Şekilde Hayatlarını Sürdürmesi İçin Gecesini, Gündüzüne Katan Sağlık Çalışanları Bu Emeklerinin Karşılığında Maalesef Ki İtibarları Zedelenip, Şiddete Maruz Kalmaktadırlar.

Bunun Temeli De Sağlığı, Sosyal Devletin Eksiksiz Olarak Yerine Getirmesi Gereken Bir Görev Olmaktan Çıkartarak Hastayı Müşteri Gibi Gören Sağlığı Ticarileştiren Bir Zihniyet Olmasından Kaynaklanmaktadır. Yanlış Politikalar Ve Hekimlik Mesleğini Değersizleştiren Sorumsuz Anlayışın Bir An Önce İyileştirilmesini Diliyorum. Tüm Umutsuzluğa, Mutsuzluğa Olumsuzluklara Rağmen Kendini İnsanlığa Adayan Tüm Sağlık Çalışanlarının Şartlarının İktidar Tarafından İyileştirilmesini Dilerken Başta Görevleri Başında Şehit Olan Sağlık Emekçilerini Rahmetle Anıyor Tüm Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını Kutluyorum" Dedi.

670-263.gif123456---kopya-20180314190049.png

Editör: TE Bilisim