Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Kadın Kolları İlçe Olağan Kongrenin Ardından Göreve Gelen Yeni Yönetim Görev Dağılımını Yaptı.

CHP Akçaabat Kadın Kolları, Esin Küçükaslan Başkanlığında İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı. Toplantı Sonrası Açıklama Yapan CHP Akçaabat Kolları Akçaabat İlçe Başkanı Esin Küçükaslan

“Kongremizin Yapılmasının Ardından Yönetim Kurulu Arkadaşlarımızın Da Katılı İle Görev Dağılımını Gerçekleştirdik. Bu Çalışmamızın Ardından Süratle İlçe Ve Mahalle Ziyaretlerine Başlayacağız. Kadınlarımızı Siyasette Daha Etkin Olmaları İçin Daha Fazla Gayret Göstereceğiz. Çalmadık Kapı Bırakmayıp Her Sokak Ve Mahalleye Gideceğiz. 2019 Seçimlerinin Temellerini Bugünden Atacağız” Dedi.

Ülkenin Bölünmez Bütünlüğü Ve Milletin Huzur Ve Refahı İçin Hiç Kimseyi Ötekileştirmeden Birlik Ve Beraberlik İçinde Mücadeleyi Sürdürme Kararlığı İçinde Olduklarını Belirten Esin Küçükaslan: “Bizler CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Olarak Atatürk İlkeleri Işığında, Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğü Ve Milletimizin Huzur Ve Refahı İçin Hiç Kimseyi Ötekileştirmeden Birlik Ve Beraberlik İçinde Mücadelemizi Sürdürme Kararlığı İçindeyiz. Önümüze Çıkan Her Türlü Zorluğu Ve Sıkıntıyı Hiç Kimseyle Kavga Etmeden Demokrasi Kuralları İçinde Diyalog Yoluyla Çözülmesi Yolunda Gerekli Olan Her Türlü Adımı Atmaya Hazırız. Bundan Böyle Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışmalarımıza Kaldığımız Yerden Ara Vermeden Devam Edeceğiz” Diye Konuştu.

Öte Yandan CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Örgütünün Yeni Yönetim Görev Dağılımı Şöyle Oluştu:

"Başkan Esin Küçükaslan, Başkan Yardımcısı Berat Bak, Sayman Ayşe İnan, Sekreter Yasemin Seçkin”

dsc_0149.jpgdsc_0154.jpg670-033.gif123456---kopya-20180120203945.png

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim