CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan Miraç Kandili Vesilesiyle Mesaj Yayınladı.

CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan Gönülleri Yumuşatan, Kardeşliği, Dostluğu Pekiştiren Miraç Kandil’inin Ülkemizin, İnsanımızın, İslam Dünyasının Ve İnsanlığın Huzuruna, Barışına, Mutluluğuna Vesile Olmasını Diledi.

Miraç Kandili Dolayısıyla Yazılı Bir Mesaj Yayınlayan

CHP Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Küçükaslan İslam Dininin Güzel Ahlakı, Doğruluğu, Dürüstlüğü, Sevgiyi Ve Saygıyı Esas Aldığını Belirtti.

Esin Küçükaslan Mesajında, " Gönülleri Yumuşatan, Kardeşliği, Dostluğu Pekiştiren Miraç Kandil’ini İdrak Edeceğiz. Miraç Kandili, İslam Âleminde "Allah'a Yükseliş Ve Arınma" Olarak Kabul Edilmektedir. Sevgili Peygamberimiz Bu Gecede Allah'ın Huzuruna Yükseltilmiştir. Bu Kutsal Yolculukta 'Şirk Dışındaki Günahların Affının Mümkün Olabileceği, Şirkin İse Affedilemeyeceği' Bildirilmiştir. Böylece 'Allah İle Kullar Arasına Girilmez' İnancı Miraç İle Perçinlenmiştir. Bu Mübarek Gecenin Ülkemizin, İnsanımızın, İslam Dünyasının Ve İnsanlığın Huzuruna, Barışına, Mutluluğuna Vesile Olmasını Diliyor, Tüm Halkımızın Ve İslam Aleminin Miraç Kandili’ni Kutluyor, Sevgilerimi, Saygılarımı Sunuyorum" Dedi.   

670-395.gif123456---kopya-20180413111457.png

 

Editör: TE Bilisim