CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak’tan 23 Nisan Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

TBMM 102 YAŞINDA...

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA AMA BURUK BİR SEVİNÇLE KUTLUYORUZ...

Cumhuriyet Halk Partisi AKÇAABAT İlçe Başkanı Mustafa Bak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Bak, Mesajında Şöyle Dedi:

"Anadolu'nun Düşman İşgalinden Kurtarılması Mücadelesi Döneminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ve Arkadaşları Tarafından Kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 102 Yaşında.

Ulusal Egemenliğin Ve Demokrasimizin Teminatı Gazi Meclis'imiz'in 102'inci Yılına Erişmesinin Onur Ve Gururunu Yaşıyoruz.

mustafa-bak-fotograf-001-001.jpg

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nda, Ülke Ve Ulus Olarak İhtiyacını Duyduğumuz Laik Ve Demokratik Eğitim, Toplumsal Barış Ve Cumhuriyet'in Kazanımlarını Kararlılıkla Savunmanın Yanı Sıra, Her Türlü Bağnazlığa Karşı Mücadele Etmek De Temel Ve Birincil Görevimiz Olmalıdır.

TBMM'nin Kuruluşu, Cumhuriyet Ve Demokrasinin Kurulmasının İlk Adımıdır. Ne Yazık Ki, Ulusal Egemenliğimizin Ve Bağımsızlığımızın Sembolü Olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi İle İşlevsiz Hale Getirilmiştir.

Ulusumuzun Kendi Kaderini Tayin Hakkını TBMM İle Kazanmasıyla Dünyanın Saygın Ülkeleri Arasında Yerini Alan Türkiye Cumhuriyeti, Önündeki Tüm Engelleri Aşacak Ve Bağımsızlığın, Demokrasinin, Toplumsal Barış Ve Hoşgörünün, Akademik Ve Düşünceyi İfade Etme Özgürlüğünün, Yargı Bağımsızlığının Teminat Altına Alındığı Çağdaş Bir Ülke Olarak Yoluna Devam Edecektir.

Sevgili Çocuklar;

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Kurtarıcımız, Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bu Bayramı Sizlere Armağan Etti. Şuna İnanmalısınız Ki, Ulusunu, Ülkesini, Bayrağını, Vatanını, Ailesini Ve Arkadaşlarını Seven Siz Çocukları, Mutlu Bir Gelecek; Bilimde, Teknolojide, Kültürde, Sanatta Çağı Yakalamış Aydınlık Bir Türkiye Beklemektedir. Bayramınız Kutlu Olsun.

Siz Çocuklara Bu Büyük Bayramı Armağan Eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ve Arkadaşlarıyla, Ülkemizin Bugüne Ulaşmasında Katkısı Bulunan Tüm Kahramanlarımızı, Şehitlerimizi, Gazilerimizi Rahmet Ve Minnetle Anıyor, Sizleri Yetiştiren Anne Ve Babalarınızla Öğretmenlerinize Teşekkürü Borç Biliyorum."

CHP Akçaabat İlçe Başkanı

Mustafa Bak

bodemormanset2-042.png

Editör: TE Bilisim