CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak,19 Mayıs İle İlgili Mesaj Yayınladı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Dolayısı İle Bir Kutlama Mesajı Yayınlarken Vatandaşların Kandilini De Kutladı.

Tarih boyunca Millet olarak birçok badireler yaşamış ve her defasında bizlere has olan o yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla bu zor günlerin üstesinden gelmiş bir milletiz. Yaşamakta olduğumuz bu sıkıntılı ve zor günleri de yine aynı yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla atlatacağımıza da olan inancımız tamdır. Bizleri Ulus devlet yapan birçok manevi değerlerimizin yanı sıra dini ve milli bayramlarımız da vardır. Ne güzeldir ki bu yıl 101.yıl dönümünü kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız ile İslam dininin en kutsal ve en kıymetli gecesi olan Kadir Gecesi ile aynı güne denk gelmiştir. Bu güzel ve anlamlı günde bu iki güzel duyguyu bir arada yaşamaktan Yüce Türk halkı olarak gururluyuz, sevinçliyiz. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün benim doğum günüm dediği Ulusal Kurtuluş Savaşı meşalesinin ilk yakıldığı gün olan 19 Mayıs 1919'un gençlere bayram olarak hediye edilmesinin 101. yıl dönümünü her zamanki gibi coşku ve heyecanla kutlayacağız. Halkımızın bu en güzel ve en anlamlı bayramı kutlu olsun.

Yine dinimizde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Mübarek Kadir gecemizde yapacağımız ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olmasını diler, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı

Mustafa bak

b-389.jpg

Editör: TE Bilisim