Basına ve kamuoyuna:

15 Temmuz 2016 günü hepimizi derinden sarsan bir dizi olay yaşanmıştır. Göz bebeğimiz Türk silahlı Kuvvetleri içerisinde çöreklenen bir grup tarafından ülke yönetimine el koymaya yönelik bir hareket ortaya konmuş ve bu olayın akabinde hepimizi yasa boğan elim gelişmeler yaşanmıştır.

Şu ana kadar resmi olarak 170 vatandaşımızın şehit olduğu, başta gazi meclisimiz olmak üzere pek çok yerin bombalanmış olduğu bilgisi kamuoyuyla paylaşılmıştır. Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi korumak üzere canını veren kardeşlerimize Allah(C.C.)’tan rahmet yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Halkımızın demokrasiye sahip çıkması ve bu menfur saldırının bastırılmış olması tek teselli kaynağımızdır. Halkın gücü sayesinde acıları hala hatıralarda kanayan ve demokrasi tarihimizde kara bir leke olarak duran darbelere bir yenisinin daha eklenmesi önlenmiştir.

Gücünü anayasadan almayan, her türlü zorbalık ve diktanın karşısında bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da dimdik ayakta ve her an teyakkuz halinde olacağımızı bir kez daha ifade ediyor. Cumhuriyetimize ve demokrasimize kast edenlerin en son kişisine kadar adalete teslim edilerek layık oldukları cezayı bulacakları inancıyla, milletimize baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

CHP Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu adına

Başkan

 Musa HACIOĞLU 

yesyeni-logo-final-109.png

Editör: TE Bilisim