CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölümünün 78. Yıldönümü Nedeniyle Anma Mesajı Yayınladı. 

ATATÜRK'ü ANLAMAK

‘’O, Yüce Bir Dağa Benzer. Eteğinde Yaşayanlar Bu Yüceliği Fark Edemezler. Bu Dağın Azametini Kavrayabilmek İçin, O’na Çok Uzaklardan Bakmak Gerekir.’’ Demiş Fransız Yazar Claude Farrere.

Memleketimizin Haline Baktıkça Sözün Gerçekliği Bir Tokat Gibi Çarpıyor Yüzümüze.

Bizlere Emanet Bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Ve Türk Devrimini Sonsuza Kadar Yaşatacağımıza İnancımız Tamdır.

‘’Beni Görmek Demek Mutlaka Yüzümü Görmek Değildir. Benim Fikirlerimi, Benim Duygularımı Anlıyorsanız Ve Hissediyorsanız Bu Kafidir. ‘’ Sözünden Hareketle; Ölen Ve Bizleri Terkeden Sadece Fani Bedenidir.Bizler O’nu Yolumuzda Görmeye, Fikirleri Işığında Muassır Medeniyetler Seviyesinin Üzerine   Ve Daima İleriye Yürümeye Devam Edeceğiz.

Peki Neden Hala Ve İlelebet Atatürk.

Çünkü O Sadece Kurtuluş Savaşımızın Muzaffer Komutanı Ve Devletimizin Kurucusu Değil Aynı Zamanda Milletimizin; Tasada Ve Kıvançta Ortak, Tek Vücut Halinin Mimarı Ve Garantisidir.Nitekim Osmanlı Devleti’nin Son Yıllarında Gelişen Milliyetçilik Akımlarıyla Komşularının Kendilerini, Sırp, Bulgar, Rum, Arnavut Diye Tanımlamaları Karşısında Kendilerine ‘O Halde Biz Neyiz’ Diyen Bir Milletten Kısa Zamanda Yedi Düveli Dize Getiren Şanlı Türk Milleti’ni Meydana Getirmiştir.

Yakın Tarihte Yaşadığımız Hain Darbe Girişimi, Bu Birlikteliğin Ve Kurduğu Laik Sistemin Önemini Bir Kere Daha Ortaya Koymuştur.Bundan 94 Sene Öncesi, Hayalleri Yıkık, Tası, Tarağı Toplayıp Memleketi Terketmek Zorunda Kalan Emperyalist Devletler Bugün Bunun Farkında Ve Bizleri Birbirimizden Etnik, Mezhepsel, Dinsel Kışkırtmalarla Ayırmak Ve Gayelerini Gerçekleştirmek Peşindedirler.Bunun Farkına Varmak Zorundayız.

Atatürk Ve Cumhuriyet Devrimini Tartışmaya Açmak, Kendi Nefsinin Dışında Kaynak Tanımayan Bir Zırvacıya İtibar Bahşetmek Emperyalist Hülyalarına Hizmet Demektir.

Nasıl Ki, Osmanlı Devleti Sonrası Kurulan Ortadoğu Devletleri Sürekli Bir Düzensizlik İçindeyken Devletimizin Bütün Kışkırtmalara Ragmen Buna Fırsat Vermemesindeki Sır Atatürk Ve Arkadaşlarının Gerçekleştirdiği Türk Devrimi İse Hali Hazırdaki Karışıklıkların Yaratabileceği Sorunların Reçetesi De Budur.Bütün Bu Örneklere Ve Emperyalizmin İyiden İyiye Tanıdığımız Yüzüne Ragmen Başka Yollara Başvurmak İntiharla Eşdeğerdir.

Yarınlara Emin Adımlara Yürüyebilmemizin Yegane Şartı Atatürk’ü Hakkıyla Anlamak Ve İzinde Yek Vücut Millet Olabilmektir.

Bugün Ebediyete İntikalinin 78. Yıldönümü.Bu Vesileyle Ulu Önder Atatürk’ü Saygıyla, Şükranla, Rahmetle Ve En Derin Özlemle Anıyor, Açtığı Yolda, Gösterdiği Hedefe Durmadan Yürüyeceğimize And İçiyoruz.

123456---kopya-089.pngyesyeni-logo-final-598.png

Editör: TE Bilisim