www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Sitesi Olarak 21 Aralık 2016 Çarşamba Günü “ AKÇAABAT’ta SİYASET FENA KIZIŞTI” Manşetli Haberimizi Manşetten Yayınlayarak Kamuoyunun Bilgisine Sunmuştuk.

Yayınlamış Olduğumuz Haberin İçeriğinde İse CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu İle AK PARTİ Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’ün Siyasi Gündeme Dair Karşılıklı Atışmaları İdi.

21 Aralık 2016 Çarşamba Gününe Ait Yayınlamış Olduğumuz Haberi Ve Açıklamayı Merak Ediyor İseniz Açıklamayı Noktasından Virgülüne Kadar Aşağıda Aynen Yayınlıyoruz.

İŞTE DÜNKÜ HABER

“AKÇAABAT’ta SİYASET FENA KIZIŞTI” HABER TARİHİ / 21 ARALIK 2016 ÇARŞAMBA

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, Son Yıllarda Terör Olayları Nedeniyle Artan Yayın Yasaklarına Eleştiri Getirdi.

Hacıoğlu Ak Parti’yi Hedef Alan Eleştirisinde, “Dünyanın En Demokratik Ve En Bol Yayın Yasağını Ülkesine Bizlere Bahşedenlere Teşekkür Ediyoruz. Ülkeyi Yangın Yerine Çevirtmişseniz De Bir Önemi Yok. Haşmetlû Devletlûlarımızın Üstün Ferasetiyle Uyguladıkları Yayın Yasakları Sayesinde Olup Bitenden Kimsenin Haberi Yok. Varsa Yoksa 15 Temmuz Yarabbi Sen Aklımızı, Vatanımı Ve Yurttaşlarımızı Koru” İfadelerini Kullandı. Bu Hem Eleştiri Hem De Dalga Geçer Gibi Görülen İfadeler Sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün Küplere Bindi.

Akgün, Hacıoğlu’na Seslenerek, “Siz Gezici Oldunuz, Fetö’cu Oldunuz, Bir Milli Olamadınız” Diye Sert Çıktı.

BUGÜNÜN HABERİ

Yayınlamış Olduğumuz Haberin Üzerine CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu Bugün Bir Basın Açıklaması Yayınlayarak Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’e Siyasi Gündeme Dair Önemli Soruların Yer Aldığı Basın Açıklaması Yayınladı.

İşte CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu’nun Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’e Çok Sorulu Merak Edilen Basın Açıklaması….

Basına Ve Kamuoyuna:

Yerel Basınımızda Yapılan Haberlerden Görüldüğü Üzere, AKP İlçe Başkanımız 10 Aralık 2016 Tarihli Facebook Paylaşımımdan Hareketle, Tarafıma Cevap Mahiyetinde Talihsiz Bir Basın Açıklaması Yapmıştır.

Bilindiği Gibi, 10 Aralık Saat 21:30 Civarında, İstanbul’da Hain Bir Terör Eylemi Gerçekleştirilmiş, Olayın Hemen Akabinde, Hemen Her Olayda Olduğu Gibi Bu Konu Hakkında Da Yayın Yasağı Getirilmişti. Basında Yalnızca, Bombalı Saldırı Olduğu Ve Yaralılar Olduğu Yolunda Haberler Vardı. Demokrasinin Dördüncü Büyük Gücü Basının Görevini Yapmasını Ve Toplumun Bilgilenme Hakkını Sekteye Uğrattığını Düşündüğüm Bu Yasağa Karşı Paylaştığım Metin Şöyledir:

“DÜNYANIN EN DEMOKRATİK VE EN BOL YAYIN YASAĞI ÜLKESİNİ BİZE BAHŞEDENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ… ÜLKEYİ YANGIN YERİNE ÇEVİRTMİŞSENİZ DE Bİ ÖNEMİ YOK… HAŞMETLU DEVLETLULERİMİZİN ÜSTÜN FERASETİYLE UYGULAMIŞ OLDUKLARI YAYIN YASAKLARI SAYESİNDE OLUP BİTENDEN KİMSENİN HABERİ YOK… VARSA YOKSA 15 TEMMUZ… YARABBİ SEN AKLIMIZI, VATANIMIZI VE YURTTAŞLARIMIZI KORU…”

Bu Mesaja Cevap Verme Gereği Hisseden Sayın AKP Akçaabat İlçe Başkanı Kardeşimiz EMRE AKGÜN, Nasıl Becermişse Konuyu 17-25 Aralığa; Gezi Eylemlerine, Fetö Ve Pkk Destekçiliğine Kadar Vardıran Bir Açıklama Yapmış Ve Bunu Sosyal Medya Yerine Yazılı Basın Üzerinden Yaptığından Kendisine Cevap Verme İhtiyacı Hâsıl Olmuştur.

1)Kısa Değerlendirmelerinde Öğrencilerimiz, Kendi Dilinde Yazılanları Anlamada Son Sıralarda Gösterilmişti. Bu Tespitin Doğruluğunu Sahsınızda Görmek Bizi Ziyadesiyle Üzmüştür.

2) Cumhuriyet Halk Partisini Terör Örgütleriyle İçli Dışlı Göstermeye Yönelik İftiralarınız Hadsizliktir. CHP Kökleri Kuvvayi Milliye’ye Dayanan Ve Bütün İdeolojik Örgüsünü Vatanın Bölünmez Bütünlüğü Temeli Üstüne Kurmuş Bir Partidir. Sözleriniz Bizi Bırakın Ama Ecdadınızın Kemiklerini Sızlatmış Olmalıdır. Olayın İçeriğinin Kamuoyu İle Paylaşılmasını Müteakip CHP Trabzon Teşkilatı Olarak Paylaştığımız Kınama Mesajı Ortadadır.

3)Cumhuriyet Halk Partisi’nin Teröre Bakışı: Sayın Genel Başkanımızın Terörü Yapan Da Yaptıran Da Göz Yuman Da Alçaktır, Şerefsizdir Sözüyle Özetlenebilir.

4) Fetö Devleti Ele Geçiriyor Sözüne “Gargalar” Hala Gülüyor Mu?  “Fethullah Gülen Bu Ülkenin Yetiştirdiği Kıymetli Bir Şahsiyettir” Diyen Adalet Bakanı Neden Hala Görevde?

5) 17-25 Aralıkta Operasyon Düğmesine Kimin Bastığı Ve Maksadı Tarafımızca Bilinmemektedir. Bu Hususta Sabit Olan Tek Şey Hırsızlıktır. Hırsızlık Gerçektir. Google Hırsız Yazın, Hırsız Bakan, Hırsız Başbakan Yazın Sonuçları Göreceksiniz…

6) Bize Cevap Vermek Arzusu İçerisinde İdiyseniz Bu Güne Kadar Basın Yoluyla Tarafınıza Yönelttiğimiz Sorulara Neden Cevap Vermediniz?

*Mesela, Her Fırsatta Bakanlara Başbakana Ve Cumhurbaşkanına Teşekkür Etme Ve Şükranlarınızı İletmenize Vesile Olan Akçaabat Üniversitesi Nerede?  Sizinle Beraber Bu Sözü Verenlere Minnet Duymak Yerine; “Söz Verdiniz Yapacaksınız” Deme Cesaretiniz Var Mı?

*Şehirler Bombalarla Doldurulurken TSK’nın Elini Kolunu Bağlamış Bir Partinin Temsilcisi Olmaktan Hiç Rahatsızlık Duyuyor Musunuz?...

Sorularımızın Tamamını Basın Açıklamalarımızda Bula Bilirsiniz Ve İsterseniz Bunlara Yeni Sorular Da Ekleye Biliriz:

1-Bugüne Kadar Hiçbir Fetö Mensubunun Cenazesinde, Düğününde Bulundunuz Mu? Bu Gün Fetö Üyeliğinden Tutuklu Olanlar Arasında, Tanıdıklarınız, Referans Olduklarınız Var Mı?

2-Öldürülen 22.000 Pkk Lı  İçin, “Çocuğum” Diyen Milletvekiliniz Cuma İçten Hakkında Herhangi Bir Kınama Girişiminiz Oldu Mu?

3-Bir Değil Birden Çok Kez Terörist Cenazesine Katıldığını İfade Eden Milletvekiliniz Galip Ensarioğlu’nu Kınamak Aklınıza Gelmedi Mi?

4-Akp Ye Muhalif Olan Herkesin Bir Şekilde Ama Mutlaka Terör Örgütleriyle İlişkili Gösterilmesini Makul Buluyor Musunuz?...

Daha Çok Soru Sorulabilir…

İlçemizde Yapılan İşe Alımlarda Partizanlık Ve Adam Kayırma Var Mı Derim Mesela; Varsa Sizin Dahliniz Var Mı? Onunda Cevabı Evet İse “Hakkı Gaspedilen İnsanların Ahı Bir Gün Beni Tutar” Diyecek Kadar Maneviyatınız Sağlam Mı Diye De Sora Bilirim…

Cevap Vermek İsterseniz Daha Pek Çok Soru Göndere Bilirim Sayın Başkan, Ya Da Yüz Yüze Uygun Bir Zemin Ve Zamanda Bunları Kamuoyu Önünde De Sorabilirim Ama Bugün Bunları Tartışmanın Değil, Üç Parti Genel Başkanının Da Üstünde Uzlaştığı Gibi Teröre Karşı Ortak Mücadelenin Zamanıdır.

Bu Vesile İle Tüm Siyasileri Siyaset Etik Ve Ahlakına Uygun Hareket Etmeye; Kendine Yakışır Bir Üslup Kullanmaya Davet Ediyor; Hiçbir Zaman, Hiçbir Terör Örgütü İle İlişki İçerisinde Olmayan, Bu Örgütler Tarafından Aldatılamayan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bir Ferdi Olmaktan Kıvanç Duyduğumu Tekrar İfade Etmek İstiyorum. Tüm Halkımıza Terörün, Darbenin, Diktanın, Yoksulluk Ve Yolsuzlukların Olmadığı Mutlu Müreffeh Bir Ülkede Hep Birlikte Mutlu Bir Yaşam Diliyorum.

Musa Hacıoğlu

CHP Akçaabat İlçe Başkanı

123456---kopya-282.pngyesyeni-logo-final-792.png

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim