8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle CHP Akçaabat İlçe Parti Binasında Yapılan Programda Konuşma Yapan, CHP Akçaabat İlçe Başkan Vekili Mehmet Özbayrak Şunları Söyledi…

Saygıdeğer Kadın Kolları Başkanım, Kadın Kollarının Değerli Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerim, Basınımızın Değerli Mensupları Ve Saygıdeğer Hanımefendiler.8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Gerçekleştirdiğimiz Bu Organizasyona Katılmanızdan Dolayı Hepinize Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Ne Acıdır Ki Üç Gün Önce Partimize Gönül Vermiş, Emek Vermiş, Yaşasaydı Partimiz Adına Birçok Başarıya İmza Atacağına Emin Olduğumuz, Genç Yaşta Aramızdan Ayrılıp Ebediyete İntikal Eden Sevgili Yavuz Karan Kardeşimizi Rahmetle Anıyor Ailesine, Yakınlarına Ve Tüm Cumhuriyet Halk Partililere Baş Sağlığı Diliyorum.

Siz Kadınların Önemini Ve Değerini Zaman Kavramıyla Kısıtlayacak Bir Durum Söz Konusu Olamaz. Varlığınız, Var Olduğu Sürece Ailemiz, Çevremiz Ve Ülkemiz Adına Mutluluktur, Sağlıktır, Güçtür, Başarıdır.

Sözlerime Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Sözleriyle Bitirmek İstiyorum. “Ey Kahraman Türk Kadını… Sen Yerde Sürüklenmeye Değil, Omuzlar Üzerinde Göklere Yükselmeye Layıksın.”

Hepinize Saygılar Sunuyorum.

CHP Akçaabat İlçe Başkan Vekili

MEHMET ÖZBAYRAK

dsc_0080.jpg670-243.gif123456---kopya-20180308201751.png

Editör: TE Bilisim