Yola Çıkmak, Niyet Etmek Anlamına Geliyor. Varmak, Birinci Değil, İkinci İşimiz.

Durağımız Kastamonu İli  Araç İlçesi İğdir Köyü…

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Olarak Yayın Hayatına Başladığımız İlk Günden Bu Zamana Kadar İlkemiz Olan Doğru, Dürüst, İlkeli, Yerinde Haber Yapmak Amacıyla Çıktığımız Bu Yolda Başarı Çıtamız Her Geçen Gün Artmakta Olup Bunuda Siz Saygıdeğer Okuyucularımızın Ve Takipçilerimizin Bizlere Verdiği Destek Ve Teveccühlerinden Biliyoruz.

Akçaabatın Sesi İnternet Haber Sitesi Editörleri Köksal Ustaoğlu Ve Hasan Kayra Ustaoğlu Bir Günlük Program İçin Kastamonu İlindeydi. Buradan Araç İlçesine Bağlı İğdir Köyüne Gittik. Burada İğdir Köyünde Yapılmakta Hes Santral İnşaatına Gittik. Bu Hes Santral İnşaatına Genel Müdürlük Yapan Akçaabatlı İnşaat Mühendisi Ayrıca Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Demirci’nin Misafiri Olduk.

Sabahın İlk Işıkları Güne Başlamasıyla Birlikte Gözümüzü Açtığımız Araç İlçesindeki Tesislere Gelerek Özel Aracıyla Oğlum Ve Beni Alan Tuncay Demirci’ye Öncelikle Teşekkür Etmek İstiyorum. Gerçi Tuncay Demirci Bizleri Misafir Ettiği Süre İçerisinde O Kadar Çok Teşekkür Etmem Gerekiyor ki Sanırım Bunu Kadim Dostu Sürekli Birbiriyle Şakalaştığı Mehmet Özbayrak Duysa Kıskanır Gibi Hissediyorum.

Tuncay Demirci İle Yerinde Ve Çalıştığı İnşaat Sahasındaki Röportajımızı Siz Saygıdeğer Okuyucularımız Ve Takipçilerimizle Birlikte En Kısa Süre İçerisinde Paylaştıracağız.

Araç İlçesi İğdir Köyünde Üç Bölge Sahasında Gerçekleştirilen İnşaat Çalışmalarının Birebir Takipçisi Olan, En Küçük Detayına Kadar İnşaatın Başarılı Bitmesi İçin Zaman Mefhumunu Bir Kenara Koyan İnşaat Mühendisi Akçaabatlı Hemşerimiz Tuncay Demirci’yi Çalıştığı İş Sahasında Görüntülemenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.

Fazla Sözü Uzatmak İstemiyorum. Dediğimiz Gibi Gurbette Çalışan Sılaya Özlemi Olan Değerlerimizi Yerinde Bularak Sizlerle Buluşturmaya Devam Ettiğimizi Söylemiştik. Söyleyişimizin Konuları Bizlere Yabancı Değil Genel Anlamda Özetlersek, Tuncay Demirci İle Akçaabat’ı Konuştuk, İş Hayatını Konuştuk, Özgeçmişini Konuştuk, Dünden Bugüne Tuncay Demirci’yi Konuştuk, Biraz Siyaset, Biraz Öz Eleştiri Derken Dopdolu Bir Söyleşi Gerçekleştirdik.

Kastamonu İli Araç İlçesi İğdir Köyünün Genel Görüntüleri Ve Tuncay Demirci’nin Çalışma Sahası İçerisinde Gerçekleştirmiş Olduğumuz Röportajı Siz Saygıdeğer Takipçilerimizle Paylaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz.

Öncelikle İzleyecek Olduğunuz Görüntülü Haberimizin İlk Girişinde Tuncay Demirci İle Hidroelektrik Santrali Sahasında Gerçekleştirmiş Olduğumuz Kısa Röportaj, Ardından İse Kendi Çalışma Ofisine Gelerek Burada Gerçekleştirmiş Olduğumuz Akçaabat Konulu Röportajımızı İzleyeceksiniz.

za.png

TUNCAY DEMİRCİ KİMDİR?

Tuncay Demirci,1964 Yılında Akçaabat İlçesi Akçakale Beldesinde Dünyaya Geldi. İlkokulu Çatalzeytin İlköğretim Okulunda, Ortaokulu İse Akçakale Ortaokulunda Tamamlamıştır. Liseyi İse Akçaabat Ticaret Lisesinde Okuduktan Sonra Üniversiteyi de KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünde Bitirmiştir.

Tuncay Demirci, Okulun Bitiminden Sonra Sürekli Şantiyelerde Çalışma Özlemiyle Birlikte Çalışma Hayatına Başladı.1991 Yılında Askerlik Görevine Başlayıp, 1992 Yılında Askerlik Görevini Bitirdikten Sonra Yine Şantiyelerde Çalışmaya Başladı. Bayburt Masat Sulaması, Erzincan Deprem Konutları Akabinde Akçakale Beldesi Dört Köyden Oluştuktan Sonra Kendisine Bir Görev Biçtiğini Söylerken de Beldesinde Oluşan Belediyeninde İmar Ve Fen İşleri Müdürlüğünü Yürüttü.

Tuncay Demirci,1998 Yılında Ortaya Konulan Talep Üzerine DSİ’lerine Geçiş Yaptı. 2009 Yılına Kadar DSİ’de inşaat Mühendisliği Görevini Yürüterek Burada Daha Çok Barajlar Ve Su Yapıları Üzerine Çalışmalarını Sürdürdü.

Tuncay Demirci,2009 Yılında Özel Sektörden Gelen Teklif Üzerine İstifa Ederek Rize Güneysu’da Hidroelektrik Santralinin Şantiye Müdürlüğü Görevini Yürüttü.

Tuncay Demirci, Daha Sonra Su Yapıları Denetimi Özel Firmalara Yaptırılmasına Dair Bir Yönetmenlik Çıkarıldıktan Sonra Bu İşi Üstlendi. Halen Aynı Kapsamda Kontrollük, Denetim Ve Fiili Olarak İnşaat Yürütme Görevini Devam Ettirmektedir. Bu Kapsamda Kastamonu İli Araç İlçesi İğdir Köyünde Yaklaşık 9 Megabayt Bir Hidroelektrik Santralin Üretimini Sağlamak İçin Bu Alanın İnşaatını Yürütmektedir.

1.BÖLÜM

2.BÖLÜM

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-095.png

Editör: TE Bilisim