Çaykur Rizespor 1-2 Trabzonspor 

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta Mücadelesinde Trabzonspor Deplasmanda Konuğu Olduğu Çaykur Rizespor'u 2-1 Mağlup Etti..

Çaykur Didi Stadyumu'nda Oynanan Ve Saat 20.00'de Başlayan Karşılaşma Beın Sports 1 Ekranlarından Naklen Yayınlandı.

Hüseyin Göçek'in Düdük Çaldığı Maçta Çaykur Rizespor, 23. Dakikada Melnjak'ın Golüyle 1-0 Öne Geçti, Trabzonspor 73'te Sörloth'la Skora 1-1'lik Eşitliği Getirdi.

Galibiyet Golü İçin Bastıran Trabzonspor'da Nwakaeme 90. Dakikada Attığı Golle Bordo Mavili Ekibe 3 Puanı Getiren İsim Oldu.

Bu Sonucun Ardından, Ligde 9. Sırada Bulunan Trabzonspor 11 Puana Ulaşırken, 14. Sıradaki Çaykur Rizespor İse 5 Puanda Kaldı.

Çaykur Rizespor'da 4 Değişiklik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ligde Son Oynadıkları Ve 5-0 Mağlup Oldukları Medipol Başakşehir Maçının 11'inden Farklı Olarak Trabzonspor Karşısında 4 Değişikliğe Gitti. Kartal Bu Maçta Abarhoun, Vetrih, Scepovic Ve Pauw'un Yerine 11'de Talbi, Oğulcan, Diomande Ve Abdullah'a Görev Verdi.

Talbı İle Abdullah İlk Kez

Çaykur Rizespor'da Trabzonspor Maçına İlk 11'de Başlayan Montasssar Talbi, Bu Sezon İlk Kez Bir Maçta Forma Giydi. Bu Sezon Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor Ve Göztepe Karşılaşmalarında Sonradan Oyuna Dahil Olan Abdullah Durak İse Bu Sezon İlk Kez Trabzonspor Maçıyla 11'de Sahaya Çıktı.

Karaman'dan İdeal 11'e Dönüş

Hafta İçerisinde Uefa Avrupa Ligi C Grubu'nda Basel İle Oynadıkları Maçta 4 Oyuncusunu Dinlendirerek 11'de 4 Farklı İsmi Sahaya Süren Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman İse Çaykur Rizespor Karşılaşmasıyla Yeniden İdeal 11'e Dönüş Yaptı. Basel Karşılaşmasında Kamil Ahmet, Pereira, Sosa Ve Nwakaeme'yi Kulübede Oturtan Ve Bu Oyuncuların Yerine Campi, Doğan, Avdijaj İle Sturridge'ye Görev Veren Karaman, Çaykur Rizespor Mücadelesinde İse Bu Oyuncuların Yerine Kamil Ahmet, Pereira, Sosa Ve Nwakaeme'ye Yeniden 11'de Forma Şansı Tanıdı.

Rizesporlu Taraftarlar, Trabzonspor Taraftarını Çiçekle Karşıladı

Çaykur Rizespor İle Trabzonspor Taraftarları Arasında Son Dönemde Yaşanan Bazı Tatsızlıkların Önüne Geçmek İçin Karşılaşma Öncesi Önemli Adım Atıldı. Yeşil-Mavili Taraftarlar, Karşılaşma Öncesi Maça Gelen Trabzonsporlu Taraftarları Şehir Girişinde Çiçekle Karşılayarak Dostluk Mesajı Verildi.

Taraftarlar Yalnız Bırakmadı

Çaykur Rizesporlu Taraftarlar, Trabzonspor Karşılaşmasında Takımlarını Yalnız Bırakmadı. Tribünlerinin Önemli Kısmını Dolduran Yeşil-Mavili Taraftarlar, Karşılaşma Öncesi De Sahaya Isınmaya Çıkan Futbolculara Alkışlarla Moral Verdi. Trabzonspor Taraftarları Da Kendilerine Ayrılan Bölümün Tamamına Yakınını Doldurdu.

ayder-turizm-logo-koksal-071-413-142.png

Editör: TE Bilisim