‘Garmagaruşuk’ kırdı geçirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından ikinci kez sahnelenen ‘Garmagaruşuk’ adlı komedi oyunu izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Büyükşehir personeline oynanan 3 skeçlik Karadeniz komedisi izleyicilerden büyük alkış aldı. 

Koordinatörlüğünü Tayfun Yurtsever, genel sanat yönetmenliğini İbrahim Kavzoğlu, yönetmenliğini Hasan Kavzoğlu ve metin yazarlığını Uğurhan Muhcu’nun yaptığı ve bol kahkahalı oyun Büyükşehir personeli için de güzel bir motivasyon oldu. Normal süresi 55 dakika olan oyun komik sahnelerdeki gülme aralarının uzun sürmesi nedeniyle 70 dakikada bitti.

Oyunu büyük bir keyifle izleyen Büyükşehir Belediye personeli tiyatronun kurulmasında emeği geçenlere ve oyuncular teşekkür ederken, “kısa süre içerisinde arkadaşlarımız çok güzel bir oyun ortaya koydu. Tiyatromuzun bundan sonra da çok daha güzel işlere imza atacağına inanıyoruz. Garmagaruşuk adlı oyun Karadeniz’i, Trabzon’u, insanımızı en güzel ve en doğru şekilde anlatmaktadır. Tiyatromuza desteğimizi ve ilgimizi her zaman sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

Oyunun sonunda izleyiciler  salonu terk etmeyip oyuncular ile bol bol fotoğraf çektirirken,  emeklerinden ötürü teşekkür etti.

123456---kopya-862.pngyesyeni-logo-final-20170526182508.png

 

 

Editör: TE Bilisim