Büyükşehir Belediyesi'nden İki Yeni İhale

Trabzon Büyükşehir Belediyesi iki yeni projeyi ihaleye çıkarttı. Boztepe Osmanlı Camisi yanına yapılacak Kur’an Kursu ile Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi’nin kuzey tarafına yapılacak cami ve otopark yapım işi ihaleye çıktı.

Boztepe’de yapılacak ve 3 bin 417 metre kare inşaat alanı olacak Kur’an Kursu ihalesi 5 Şubat 2015 tarihinde saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi’nin Yalıncak Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasında yapılacak.

Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi’nin alt tarafına yapılacak cami ve otopark yapımı yapım ihalesi ise 9 Şubat 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi’nin Yalıncak Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasında saat 10.00’da yapılacak. Mahalle’nin cami ve otopark ihtiyacını da karşılayacak inşaatın bitiş süresi ihale şartnamesinde 480 gün olarak belirlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Soğuksu Mahallesi’nde Ahi Evren Hastanesi’nin kuzey tarafında yapacakları cami ve otopark ile mahallenin çok önemli iki ihtiyacını çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Gümrükçüoğlu ayrıca Boztepe’de yapacakları Kur’an Kursu ile bölgeye önemli bir ilim ve irfan yuvası kazandıracaklarını kaydederek bu iki projenin yapılmasında kendilerine katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim