Büyükşehir Belediyesinden Eksiksiz Kurban Hizmeti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kurban satış ve kesim alanı oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlıklarını alıp, hijyenik ortamda kesimlerini yapabilecekleri ‘kurban satış ve kesim alanı’ eksiksiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara kurban alım ve kesim hizmetini en güzel şekilde sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gülcemal Projesi dolgu alanında Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘kurban satış ve kesim alanı’ oluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından alanda gerekli olan yol, su, elektrik, wc, mescid gibi tüm altyapı hizmetleri süratle tamamlanıyor. Kısa süre içinde bölgede kurban satışına başlanılacağı gibi bayram günlerinde de hijyenik ortamda kesim hizmeti halka sunulmuş olacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına en güzel hizmeti sunmak için her alanda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Gülcemal Projesi dolgu alanında oluşturdukları kurban satış ve kesim alanının talebe en iyi şekilde cevap vereceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Kurban bayramlarında bu tür alanların eksiksiz olarak halkımıza hizmet sunması önem arz ediyor. Bunun için günler öncesinden çalışmalarımıza başladık. Hayvan satışı yapacaklara yarından itibaren yerlerini teslim edeceğiz. Vatandaşlarımız rahatlıkla kurbanlıklarını alıp bayram günlerinde de hijyenik ortamda kesim işlemlerini yapabileceklerdir. Belediyemizin kurban satış ve kesim alanı eksiksiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır” diye konuştu.

670-814.gif123456---kopya-20180806203950.png

 

Editör: TE Bilisim