Büyükşehir Belediyesi, engelli çocuklar ve ailelerini kampta buluşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik sosyal çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla Düzköy Haçka Yaylası Doğa Kampı’nda iki günlük Engelli Ailelerinin Buluşması Kampı düzenledi.

Engelli çocuklar ve ailelerinin katıldığı kampta çocuklara yönelik spor etkinlikleri icra edilirken ailelere yönelik de serbest etkinlikler düzenlendi. Yayla gezilerinin gerçekleştirildiği kampta akşamları kamp ateşi yakılırken İbiş ve Nasrettin Hoca gösterileri ile engelli çocuklar ve aileleri son derece mutlu anlar yaşadı.

SİZLERE HİZMET ETMEK BİZİM GÖREVİMİZDİR

Burada katılımcılarla birlikte olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, bu tür organizasyonlara devam edeceklerini ifade ederken, “Çocuklarımızla, çok kıymetli aileleriyle yayla ortamını teneffüs etmek istedik. İnşallah bu çalışmalarımızı sizlerinde önerilerinizi alarak daha da ileri noktalara taşıyacağız. Hangi alanda, neye ihtiyacınız olursa bizler 24 saat boyunca hizmetinizdeyiz. Hiç çekinmeden bizleri arayıp, yanımıza gelebilirsiniz. Sizlere hizmet etmek bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.

dsc_0612.jpg

 

Editör: TE Bilisim