“Büyü Dükkânı” Büyüledi!

Akçaabat Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Açık Hava Tiyatro Günleri’nin son gecesinde Trabzon Şehir Tiyatrosu’nun oynadığı “Büyü Dükkanı” oyunu ile sonlandı.

Trabzon’un önemli tiyatro gruplarından olan ve oynadığı sıra dışı oyunlarla herkesin beğenisini kazanan Trabzon Şehir Tiyatrosu, Tiyatro severlerin büyük ilgisini çekti.

Yeşim Türköz’ün yazdığı, İbrahim Gürsoy’un yönetip sahneye uyarladığı Adnan Akyüz, Ali Akçay, Ali Değermenci, Alp Kaan Kabur, Burcu Dinç Çolak, Dilek Genç, Kader Kara, Mehmet Kuvvet, Oğuzhan Sağır, Okan Erdoğan, Orhan Kemal Yücesan, Selman Uzun, Ümit Şahin ve Zafer Baloğlu’nun oynadığı oyunun müziklerini ise Özgün Arda Nural yaptı..

buyu-dukkani-(25).jpg

Oyunun konusu; hayatta istenebilecek her şeyin var olduğu, mucizevi alışverişlerin gerçekleştiği bir mekan olan Büyü Dükkanında usta satıcı ile müşterileri arasında geçen sıkı pazarlıkları ve hayata dair önemli sorgulamaları içerdi.

Tiyatro gösterisinin sonunda Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Sanat Tiyatrosu yönetmeni İbrahim Gürsoy’a  ekip adına Plaket takdim etti.

Başkan Ekim, Konuşmasın da “Emeği geçenlere ve tüm katılımcı tiyatro gruplarına oyunlarını sahneledikleri, her akşam Sahilpark alanını dolduran Akçaabat seyircisine de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

buyu-dukkani-(18).jpgr2-004.pngr3-004.pngr4-003.pngr5-008.pngr7-001.pngb-529.jpg

Editör: TE Bilisim