Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi,  Trabzon Artvinliler Derneği Başkan Yardımcısı Erdem Dizdar ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette yaptığı değerlendirmede Artvin’in, Doğu Karadeniz’in nadide bir şehri olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, tüm bölgenin bir ve bütün olduğunu kaydetti. Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzdaki Artvinliler Derneği Başkanı Sayın Ahmet Külekçi ve arkadaşları Artvinlileri temsilen zaman ayırarak ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Onların şahıslarında da hem Trabzon’umuzda hem bütün ülkemizdeki, Artvinli hemşehrilerimi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Artvin’imiz Doğu Karadeniz’in adeta nadide bir çiçeği olan şehrimizdir. İnsanın karakteri; insan sevgisi ve uygarlıkla yoğrulmuştur. Biz bölge olarak; Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Giresin Gümüşhane, Bayburt olarak hep beraber kardeşçe, kol kola kalkınmaya ve gelişmeye, her zaman omuz vermeye gönül vermeye devam edeceğiz. Yeni kuşaklarımızın da bu anlayışla bütün bölgeyi kalkındıracağına inanıyoruz. Eğitim düzeyi de çok yüksek olan Artvinli kardeşlerimi tekrar yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ise ziyarette Artvin’e olan katkılarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin her zaman artvin’in yanında olduğunu hatırlatan Külekçi, “Hem derneğimiz hem Artvin’imize olan her türlü desteğinizden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. Artvin’de sel oldu, heyelan oldu Trabzon Büyükşehir Belediyesi her zaman Artvin’in yanında oldu. Altyapı çalışmalarında her zaman yanımızda oluyorsunuz. Biz Trabzon’u bir ağabey olarak görüyoruz. Büyük komşu iller bu ağabeylikten yararlanıyor. Daha geçenlerde Artvin’e kar temizleme aracı gönderdiniz. Bizim nerede bir eksiğimiz, ihtiyacımız varsa Trabzon Büyükşehir Belediyesi yanımdadır. Artvin halkı bu anlamda sizlere minnettardır. Artvin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’nin de bu vesile ile Selmalarını iletiyorum. Sayın Kocatepe ‘ne zaman Trabzon Büyükşehir Belediyesini, Sayın Başkanımızı arasak hemen karşılık veriyor’ diyor. Bu bizim için bir onurdur, bir gururdur. Bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

123456---kopya-345.pngyesyeni-logo-final-855.png

Editör: TE Bilisim