Akçaabatlı Odyometrist Burak ÇERGEL “Burak İşitme Cihazları Satış Ve Uygulama Merkezi” ni Yaylacık Mahallesinde Hizmete Açtı.

Akçaabat Lisesi Öğretmenlerinden Veysel Çergel, Akçaabat İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Ayla Çergel ’in Oğlu Olan Odyometrist Burak ÇERGEL Kendi İşyerini Açmanın Mutluluğunu Yaşadığını Belirtti.

Burak Çergel “Trabzon Avrasya Üniversitesi Odyometrist Bölümünden Mezun Oldum. 3 yıldır Bu Sektörün İçerisindeyim. Çeşitli Şehirlerde Çalıştıktan Sonra Memleketimde Bu Sektörde Devam Etmek İstedim. Akçaabat’a Gelmeden Önce Kapsamlı Bir Araştırma Yaptım. Bölge Halkının Nelere İhtiyacı Olduğu, Hekimlerimizin Nelere İhtiyacı Olduğu Konusunda. Yaptığım Araştırma Sonucunda Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Yanında Bu Yeri Açmaya Karar Verdim. Bu Konuda Ailem Ve Arkadaşlarım Da Destek Verdiler. Diyerek Sözlerine Başlayan ve Devam Eden Burak İşitme Cihazları Satış Ve Uygulama Merkezi Sahibi Odyometrist Burak ÇERGEL:

20180730_133704.jpg

Burak İşitme Cihazları Satış Ve Uygulama Merkezi Sahibiyim, Sorumlusuyum, Müdürüyüm.

İşyerimize, Akçaabat Yaylacık Mahallesi Elif Un Fabrikası Yanında Ulaşabilirsiniz. Akçaabat’ta Bizim Haricimizde İki Tane Daha İşitme Cihazı Merkezi Var. Bizimle Birlikte Üçüncü İşitme Cihazı Merkezi Oldu.

Burak İşitme Cihazları Satış Ve Uygulama Merkezimizde, Ağır İşitme Kaybı Olanlar Veya Normal Derecede İşitme Kaybı Olanlar Hizmet Alabiliyor. Burada Kulak Burun Boğaz Hekimine Giden Hastalara İşitme Kaybına Bağlı Olarak Cihaz Tavsiye Edilen Hastalara Hizmet Veriyoruz.

Bu Biraz Derin Bir Konu, Normal İşitme Cihazı Merkezlerinde Hastalara Sadece Kulak İşitme Cihazı Satış İçin Uygulanır. İşitme Kaybı Girilir Ona Göre İşitme Cihazı Verilir. Biz Farklı Olarak Özellikle Hastaların Evinde Yaşlı Hastaların Evine Gidip Hizmet Verebilme İmkânını Sunmak, Köylere Gitmeyi, Köylerde Cihazları Tanıtmayı İstiyoruz.

Bir Diğer Özelliğimiz İse, Bizim İçin Çok Önemli Olan “REM” Cihazı Dediğimiz Bir Cihazımız Var. Verdiğimiz Kulak İşitme Cihazını Hastaya Göre Uygun Olup Olmadığını Rem Cihazı İle Test Ediyoruz. Herhangi Bir İşitme Cihazı Verebiliriz Hastaya Ama Bu Hastanın Gereksinmelerini Karşılıyor mu? Hastanın İşitme Kaybını Karşılıyor mu? Hasta Bu Cihazdan Rahat Duyabilecek mi? Bunu Normal İşitme Cihazı Merkezleri Verir Hastayı Gönderirler.

Biz Farklı Olarak “REM” Cihazı İle Hastalarımızda Test Uygulamasını Sağlamasını Yapacağız. Doğrumudur Değilmidir Bunuda Gerçekleştirmek İstiyoruz. Dediğim Gibi Hastaların Evlerine, Köylere de Hizmetlerimiz Olacak. Burak İşitme Cihazları Satış Ve Uygulama Merkezimizde Bütün İşitme Kaybını Karşılayacak Cihazlarımız Var.

20180730_133743.jpg

Bunun Haricinde “TİNNİTUS” Dediğimiz Yani Kulak Çınlaması Dediğimiz Farklı Cihazlarımızda Var. Kendi Çalıştığım Cihazlarda Kalite Artışında Standartların Üzerindedir. Cihazlarımız Avrupa Patentli Alman Patentlidir. Cihazlarımız Su Geçirmez, Terleme Yapmayan Cihazlardır. İşitme Kaybını Gerçekten En Doğala Yakın Ses Veren Cihazları Müşterilerime, Hastalarıma Kullanıyorum. İşitme Cihazların Bir Miktarını SGK Diğerini İse Hastamızdan Alıyoruz.

Adres: Yaylacık Mahallesi – Adnan Menderes Caddesi (Elif Un Fabrikası Yanı) No:12/D Akçaabat

İletişim Tlf:0 537 919 07 99 – 0 538 370 37 23

Meil:[email protected]

20180730_133846.jpg20180730_133913.jpg670-813.gif123456---kopya-20180806163043.png

 

 

 

Editör: TE Bilisim