Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Haziran, Temmuz Ve Ağustos Aylarında Hava Sıcaklığının İç Kesimlerde Mevsim Normallerinin 1 İla 2 Derece Üzerinde, Diğer Yerlerde İse 0,5 İla 1 Derece Üzerinde Seyredeceğini Öngörüyoruz." Dedi.

Bu Yılın Mevsim Sıcaklık Tahminlerine İlişkin AA Muhabirine Bilgi Veren Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hava Sıcaklıklarının Mevsim Normallerinin Altında Seyrettiğini, Nisan, Mayıs Aylarının Özellikle Soğuk Geçtiğini Belirtti.

Sıcaklıkların 20 Haziran'dan İtibaren Artmaya Başlayacağını Belirten Eroğlu, "Bu Yılın Haziran, Temmuz Ve Ağustos Aylarında Hava Sıcaklığının İç Kesimlerde Mevsim Normallerinin 1 İla 2 Derece Üzerinde, Diğer Yerlerde İse Mevsim Normallerinin 0,5 İla 1 Derece Üzerinde Seyredeceğini Öngörüyoruz." Dedi.

Bakan Eroğlu, Ayrıca Yine Bu Aylarda Yağışların, Kuzey Kesimler İle Güneydoğu Kesimlerde Mevsim Normallerinin Biraz Altında, Diğer Yerlerde İse Mevsim Normalleri Civarında Gerçekleşeceğini Tahmin Ettiklerini İfade Etti.

Bu Hafta Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

Hava Sıcaklığı Bugün Batı Kesimlerde, Yarın Ve Pazar Günü İse İç Ve Doğu Bölgelerde Mevsim Normalleri Civarında Seyredecek.

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in İç Kesimleri, İç Anadolu, Batı Ve Orta Karadeniz İle Giresun Çevrelerinde Bugün Sağanak Ve Gök Gürültülü Sağanak Görülmesi Tahmin Ediliyor. Yağışların, Marmara'nın Doğusu, İç Anadolu'nun Kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in İç Kesimleri İle Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Kırıkkale, Çorum Ve Amasya Çevrelerinde Yerel Olarak Kuvvetli Olması Bekleniyor.

Marmara'nın Doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Kuzey Kesimleri İle Afyonkarahisar Ve Kütahya Çevrelerinde Yarın Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak, Doğu Karadeniz Kıyıları İle Giresun Çevrelerinde İse Yerel Olarak Kuvvetli Yağışın Olması Tahmin Ediliyor.

Marmara'nın Batısı, İç Anadolu'nun Kuzeyi, Orta Ve Doğu Karadeniz İle Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Bolu, Karabük, Ardahan Ve Kars Çevrelerinde Pazar Günü Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak Görülmesi Bekleniyor.

Tahminlere Göre, Marmara'nın Güneyi, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in İç Kesimleri, Orta Ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Kuzeyi İle Sinop Çevrelerinde Pazartesi Günü Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak Görülecek.

Sağanak Ve Yer Yer Gök Gürültülü Sağanak, Salı Günü Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun Batısı, Doğu Karadeniz Kıyıları İle Bilecik, Bursa, Balıkesir Ve Ordu Çevrelerinde, Çarşamba Günü İse Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Kuzey Ve Batısı İle Ordu Ve Tokat Çevrelerinde Ve Perşembe Günü İse Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Kuzeyi İle Sivas, Tokat, Ordu Ve Samsun Çevrelerinde Etkili Olacak.

123456---kopya-925.pngyesyeni-logo-final-20170609155747.png

Editör: TE Bilisim