Spor Toto 3. Lig 1.Grupta Mücadele Eden Akçaabat Temsilcimiz  Akçaabat Fk Sebat Kulübüne, Maç İçin Gittikleri Adıyaman'da, Adıyamanspor’lu  Taraftarların Taşlı Tezauratlı Saldırılarına Uğradı.

Otele Kadar Saldırılar Devam Etti.

26 Ocak 2013 Pazar Günü Saat 13:30'da Adıyaman Atatürk Stadında  Oynanacak Maç İçin Bu İle  Giden Akçaabat  Temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat,Adıyaman Havaalanına İner İnmez Adıyamanspor’lu Taraftarların Saldırılarına Maruz Kaldılar. Emniyet Güçlerinin Müdahalelerinde Geç Kaldığı Saldırılarda Akçaabat Temsilcimiz Kendi İmkanlarıyla Kalacak Oldukları Antikoz Hotele Kadar Gittiler. Seyircilerin Kötü Tezauratına Uğrayan,Maytap Attan,Otübüsü Taşlayan,Yol Güzergahı Boyunca Otobüsü Takip Ederek Kötü Tevzauratlarına Devam Eden Akçaabat Temsilcimiz Şuanda Haber Yayına Hazırlandığı Sırada Hotelde Adıyaman Valisi,Adıyaman Emniyet Müdürü Ve Adıyamansporlu Yöneticiler İle Birlikte Toplantı İçerisinde Olduklarını Öğrendik.

Konaklayacakları Otele Kadar Saldırıların Devam Ettiği İfade Edilirken Akçaabat Fk Sebat Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, "Yaşananlara Şaşırdık. Sezon Başında Adıyaman Takımını Dostça Karşılayıp Yemek Yemiştik. Ardından Da Dostça Uğurlamıştık. Böyle Bir Şeye Anlam Veremiyorum. Havalimanında Yaklaşık 1 Saat Mahsur Kaldık" Dedi.

Olayın Ardından Her İki Takım Yöneticilerinin De Bir Hayli Üzgün Olduğu İfade Ederken,Adıyamansporlu Yöneticiler  Bu Saldırının Adıyaman'ın Ligde Bulunduğu Konuma Bağlıyor

Akçaabat  Temsilcimiz Akçaabat Fk Sebat  3.Lig 1.Grupta  31 Puan İle İkinci Sırada Yer Alırken Adıyamanspor 17 Puan İle Sondan Üçüncü Sırada Yer Alıyor.

Editör: TE Bilisim