Akçaabat belediyesi tarafından Akçaabat’a Yapılan Yatırımla İlçemizin Nefes Alınacak Önemli Noktalarından Birisi Olan sahil park Alanı Hafta Sonu ve Hafta İçi İlçemize Gelenleri ,İlçemiz Sakinlerini Konuk Ediyor..

Akçaabat’ın En Önemli yerlerinden Birisi Konumuna gelen Akçaabat belediyesi sahil parkında bulunan anfi tiyatronun altındaki bay ve bayanlara ait İki Tuvalet rezalet içerisinde.

Tuvaletler Mide Bulandırdı

IMG_2492

IMG_2488Akçaabat sahil alanı anfi tiyatro altında yer alan vatandaşların tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için hizmet veren tuvaletlere Pislikten ve Kötü Kokudan Girilmiyor.

IMG_2499Tuvaletlerdeki Klozetlerin Görüntüsü Görenlerin Midesini Bulandırıyor. Duyarsız Vatandaşlar Tarafından Kirletilen Ve Su Dökme Alışkanlığı Olmayanlarca Mikrop Yuvası Haline Dönüştürülen İnsani İhtiyaç Olan Tuvalette, Su Şişeleri, Kirli Gibi Atıkların Dışında Yemiş Ambalajları Da Bulunuyor.

20130616_194800Akçaabat sahil park Alanına Çevre İlçe Ve İllerden Gelenler ilçemiz açısından olumlu karşılanırken insan yoğunluğunun en fazla yaşandığı sahil parkında böyle rezalet tuvaletlerin olması Akçaabat için kötü reklam oluyor. Konuyla ilgili

IMG_2486Akçaabat Belediyesi yetkilileri Tuvalet Konusundaki rezalete El Atarak Bu Olaya Çözüm Getirmesini talep ediyoruz.

 

Editör: TE Bilisim