3.Lig 1.Grup’ta Mücadele Eden Akçaabat’ın Tek Takımı Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, Bu Hafta 08.09.2013 Pazar Günü Saat:16.00’da Fatih Stadyumunda Adıyamanspor İle Oynayacak Olduğu Maç Öncesi Kulüp Başkanı Zeki Öztürk Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Kulüp Binasında Basın Toplantısı Düzenledi.

Basın Toplantısında Önemli Açıklamalar Yapan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk Özellikle, Basında Çıkan Bazı Haberlerin Yanlış Bilgilendirmelere Neden Olduğunu Bununda Farklı Yorumlara Ve Gerçek Dışı Yorumlara Neden Olduğunu Bu Gerçek Dışı Yorumların Ve Yanlış Bilgilendirmelerin Önüne Geçmek Üzere Birinci Derecede Kulüp Başkanı Olarak Basın Açıklama Yapma Gereksimi Duyduğunu Belirtti.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk Basın Açıklaması Yapmasının Bir Diğer Etkeni İse, Basın Toplantısı Aracılığı İle Taraftarlara Mesaj Vermek. Birde Yönetim Olarak Ne Yapmak İstedikleri Ve Şuana Kadar Neler Yapabildikleri, Amaçlarının Ne Olduğunu Ve İleriye Dönük Ne Tür Çalışmaların Yapılacağına Dair Merak Edilen Sorulara Yönetim Kurulu İle Toplanarak Cevap Verdi.

IMG_1616Kalabalık Basın Mensubunun Yer Aldığı Zeki Öztürk’ün Basın Toplantısında www.akcaabatinsesi.com İnternet Haber Siteside Vardı.Akcaabatinsesi.Com İnternet Haber Sitesi Olarak Zeki Öztürk’ün Basın Toplantısının Tamamını Sizlere Görüntü İle İzleme İmkânı Sunuyoruz.

Zeki ÖZTÜRK’ ÜN Basın Toplantısından Bazı Açıklamalar.

IMG_1594“Biz Birkere 1923 Sebatspor Ruhunu Yaşatmak İstiyoruz.1923 Sebatspor Kulübümüzün Tescil Tarihidir, Kuruluş Tarihi Belki Birkaç Yıl Daha Öncedir Ama Biz 1923’ün Çocuklarıyız Ve Torunlarıyız. Biz 1923’deki Dedelerimizin, Annelerimizin, Babalarımızın Ruhunu Bugün Hayata Geçirmeye Çalışıyoruz. Bunun Nedeni Sebatspor’umuzun Geçmiş Mazisine Yakışmayacak Bir Şekilde Farklı Nedenlerden Dolayı Bugün Amatör Ligdedir.

IMG_1613

IMG_1623Biz Siz Basın Mensuplarıyla Birlikte 3 Yıl Önce Yine Aynı Yerde Basın Toplantısıyla Birlikte Olmuştuk.3 Yıllık Bir Aradan Sonra Bugün Yine Birlikteyiz. Biz Sebatspor’umuzu Hiçbir Zaman Yok Etmeye Onun Yerine Yeni Bir Kulüp Kurup Onu Maziye Gömmek Taraftarı Değiliz.”açıklamasında bulundu. Zeki Öztürk’ün Basın Açıklamasının Tamamını Görüntüden İzleyebilirsiniz.

HABERİN GÖRÜNTÜSÜ http://www.youtube.com/watch?v=0XFoK7Ee2no&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=U0eR1hdoRaU&feature=youtu.be
Editör: TE Bilisim