BTP’den Prof. Dr. Baş Açıklaması

Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Koronavirüse Yakalandığı Haberleri Üzerine BTP’den Yazılı Bir Açıklama Yapıldı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Koronavirüse Yakalandığı Haberleri Üzerine BTP’den Yazılı Bir Açıklama Yapıldı. Parti Sözcüsü Lütfullah Önder, “Ömrü Mücadele İle Geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 İle Olan Mücadeleyi De En Kısa Sürede Kazanıp Sağlığına Kavuşacağına İnancımız Tamdır” Dedi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın Koronavirüs Testinin Pozitif Çıktığı Ve Memleketi Trabzon'da Bir Özel Hastanede Tedavi Gördüğü Şeklinde Yapılan Haberler Üzerine BTP Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Avukat Lütfullah Önder, Yazılı Bir Basın Açıklamasıyla Konuya Açıklık Getirdi.

Prof. Dr. Haydar Baş'ın Trabzon'da Bulunan Özel Bir Hastanede Dört Gündür Tedavi Gördüğünü Kaydeden Lütfullah Önder, Şunları İfade Etti:

"Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş Beyefendi, Covid-19 Virüsüne Yakalanması Nedeniyle 4 Gündür Trabzon'da Özel Bir Hastanede Tedavi Altındaydı. Bugün İtibariyle Solunum Desteği Almaktadır. Ömrü Mücadele İle Geçen Sayın Genel Başkanımızın Covid-19 İle Olan Mücadeleyi De En Kısa Sürede Kazanıp Sağlığına Kavuşacağına İnancımız Tamdır. Sayın Genel Başkanımıza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletip, Acil Şifalar Diliyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş İle Birlikte Ailesine, Teşkilat Mensuplarımıza, Tüm Sevenlerine Ve Yüce Türk Milletine Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiriz."

b-338.jpg

Editör: TE Bilisim