Başbakan Yardımcısı Ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Olağanüstü Hal Bir Defa Daha Uzatılacak." Dedi.

Başbakan Yardımcısı Ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısına Verilen Arada Gazetecilere Yaptığı Açıklamada, "Olağanüstü Hal Bir Defa Daha Uzatılacak." İfadesini Kullandı.

Bozdağ, "Önümüzdeki MGK'nın Gündeminde Muhtemelen Yer Alacak Ve Arkasından Toplanan Bakanlar Kurulu, OHAL'in Uzatılmasına Karar Verecek. Bu Da Parlamentoda Görüşüldükten Sonra Yürürlüğe Girecektir." Bilgisini Verdi.

"Kısa Dönem Askerlik Çalışması Yok"

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Hükümetimizin Gündeminde Ön Lisans Mezunları İçin Kısa Dönem Askerlik Çalışması Yoktur." Dedi.

"Bahçeli'nin Açıklamaları Memnuniyet Verici"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Açıklamaları İle İlgili Olarak Da Bozdağ,  "2019 Adaylığında Sayın Cumhurbaşkanımızı Destekleme Konusundaki Açıklaması Bizim Açımızdan Memnuniyet Vericidir." Şeklinde Konuştu.

Bozdağ, "Yunanistan'dan 8 Darbecinin İvedilikle İadesini Beklediğimizi Bir Kez Daha İfade Etmek İsteriz." Dedi.

ABD'deki Hakan Atilla Davası

ABD'deki Hakan Atilla Davası İle İlgili Olarak Da Başbakan Yardımcısı Ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Şunları Kaydetti:

"Bu Dava FETÖ, CIA, FBI Ve ABD'deki Bazı Yargı Görevlilerinin İşbirliğiyle 17-25 Aralık Sürecinde Türkiye'de Başarılamayanı, ABD Yargısı Eliyle Başarma Teşebbüsüdür."

Mor Beyin Yazılımı

Bozdağ, 'Mor Beyin Yazılımı' İle İlgili De "Sırf Bu Tuzak Nedeniyle Bylock'a Yönlendirilmiş Olup Sadece Bylock Kullanıcısı Gibi Göründüğü İçin Görevinden Uzaklaştırılmış Olanların İadesi Yapılacaktır." Şeklinde Konuştu.

670-004.gif123456---kopya-20180108181903.png

Editör: TE Bilisim