VATANDAŞLARA REFAKAT EDİLİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, BORDO MAVİ MASA hizmetiyle Trabzonlulara belediyelerdeki işlemlerinde önemli kolaylıklar sağlıyor. Büyükşehir Belediye binasının giriş katında hizmet vermekte olan BORDO MAVİ MASA’ya gelen vatandaşların ilk olarak işlemlerini hangi birimde yapacağı tespit edilirken gerekli yönlendirmeler yapılıyor. Bu noktada gerekirse vatandaşlara bina içindeki tüm işlemlerinde refakat edilerek işlemlerin sorunsuz şekilde gerçekleştirmesi sağlanıyor.

TÜM DİLEKÇELER TAKİP EDİLİYOR

Vatandaşların talep istek ve şikâyetleri de BORDO MAVİ MASA tarafından toplanarak ilgili birimlere bilgi veriliyor. Trabzonluların talebi ya da şikâyetlerinin dilekçelendirilmesi gerekirse, yine BORDO MAVİ MASA’da dilekçeler hazırlanarak sistem üzerinden ilgili birime havale ediliyor. Sonrasında da dilekçeler takip edilerek sonuç hakkında vatandaşlar yine BORDO MAVİ MASA tarafından bilgilendiriliyor. Bu şekilde 2016 yılında 5149 dilekçe işleme alınırken 2017 yılında 16 Ağustos itibariyle işleme alınan dilekçe sayısı 3238’e ulaştı.

ALO 153 BORDO MAVİ MASA HATTI

Öte yandan ALO 153 BORDO MAVİ MASA HATTI, mesai saatleri içinde kesintisiz olarak hizmet veriyor. Trabzonlular talep, istek ve şikâyetlerini söz konusu hat üzerinden rahatlıkla Büyükşehir Belediyesine bildirirken gelen tüm çağrılar işleme alınıyor. Söz konusu hatta ayrıca Belediyedeki iş ve işlemleri hakkında vatandaşlara bilgilendirmede yapılıyor.

MUHTARLAR MASASI

MUHTARLAR MASASI da, BORDO MAVİ MASA bünyesinde hizmetini sürdürüyor. Trabzon’un büyükşehir statünse kavuşmasının hemen ardından oluşturulan MUHTARLAR MASASI yalnızca muhtarlara hizmet veriyor. Trabzon il genelinde bulunan 692 mahalle muhtarı burada talep, istek ve şikâyetlerini Büyükşehir Belediyesine bildiriyor, gerekli iş ve işlemler yine burada yapılıyor.

WHATSAPP İLETİŞİM HATTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi WHATSAPP İLETİŞİM HATTI da faaliyetini sürdürüyor. Trabzonlular, Büyükşehir Belediyesine iletmek istediklerini 7 gün 24 saat boyunca 0561 61 61 100 nolu hat üzerinden yetkililere ulaştırabiliyor. Büyükşehir Belediyesi WHATSAPP İLETİŞİM HATTI’na gelen tüm bildirimler yetkililer tarafından değerlendirilmeye tabi tutuluyor.

123456---kopya-20170816183107.png

 

Editör: TE Bilisim