ALGI OPERASYONLARI BİZİ ENGELLEYEMEZ

Trabzon trafik sorununu bile çözemeyen AKP’lilerin halkı devasa hayal projelerle yıllardır kandırdığını belirten Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bizim bir ayağımız artık mecliste. Trabzonlu milletvekili nasıl olur bizimle görecek. Kimse algı operasyonları ile milletin oyunu alamaz. Boş vaatlerle milleti kandıranlar artık cevabını alacak” dedi.

BİR AYAĞIMIZ ARTIK MECLİSTE

h1-001.jpg

Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın çalışmalarını ilçe teşkilatı ile birlikte Akçaabat ilçesinde sürdürdü. 7 Haziran seçimlerinde meclise çok az bir oy farkıyla giremediğini belirten Aydın, “Halkımızın desteği ile bu kez meclisteyiz. Seçimi bekliyoruz. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Oylarımızı daha da artırarak 1 Kasımda daha güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağız. MHP’nin Trabzon’da 2 milletvekili artık garantidir. Bizim istediğimiz kendi bölgemizdeki sandıklardan daha güçlü bir şekilde çıkarak Ankara’ya gitmek ve halkımızı orada daha etkili bir şekilde temsil edebilmektir” dedi.

BOŞ VAATLERLE KANDIRIYORLAR

h3.jpg

Trabzon’un henüz yol sorununu dahi çözemeyenlerin Trabzon’a devasa projeleri getirmesinin hayal ürünü olduğunu vurgulayan Aydın, “Bende bir yatırımcıyım. Arsin Yatırım adası vaatlerini yapanlara soruyorum bu Yatırım Adası’nda ne var? Onlar ise henüz proje aşamasında belli değil diyor. 5 bin kişiye iş vereceğiz dedikleri Sürmene tersanesinin hali de ortada. Lojistik üst dersen Rize’ye gitti. Otomotiv ihtisas gümrüğü Giresunlu Bakan Nurettin Canikli zamanında Giresun’a gitti. Or-Ge Havaalanı açıldı bir tek dış hat uçuşu yok ama Trabzon’da bulunan Dış Hatlar Gümrük Müdürlüğünü OR-GE’ye aldılar. Hani Trabzon dünya kenti, bölgenin abisiydi. Akyazı stadını 2015-16 sezonunun ikinci yarısına yetiştirceklerini ifade ettiler. 1 aylık süre kaldı ama inşaatı üstlenen inşaat yetkilileri bitiş tarihini 2016 yılı Haziran ayı olarak veriyor.  Bu nasıl yönetim anlayışıdır” şeklinde konuştu.

RAMAZANDA ORUÇ TUTMUYORLAR MI?

h6.jpg

Trabzon AK Parti Milletvekillerinin karalama kampanyası ile MHP’li seçmenin oyunu almak için çalıştığını ifade eden Yavuz Aydın, “Şalpazarı’nda çıktı sayın soylu MHP’yi ziyaret ettik bize bir çay bile ikram etmedi diyor. Sayın Salih Cora’da abisi Soylu’yu örnek aldı oda. Aynı sözlerle MHP’yi karalamaya MHP’li seçmenin oyunu çalmaya çalışıyorlar. Bizi Ramazan ayında ziyaret eden AKP’li heyetin oruç tutmadığını bilseydik, onlara çay değil yemek te ikram ederdik. Ama gelecek Ramazan ayında bizi ziyaret ederlerse onlara her türlü ikramda bulunacağız. Karalama siyaseti ile, algı operasyonları ile MHP’li hiç kimse ülkeyi ateş çemberine atan AK Partiye artık oyunu değil günahını bile vermez. MHP’li boş vaatlere pabuç bırakmaz. 1 Kasım erken Genel Seçimlerinde de AKP’ye gerekli cevabı vereceğiz” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim